Последен шанс да закупите билети за Samodiva Mastermind

1
188
Добави коментар
eventA
eventA

Late Bird tickets – последните билети за първата мастермайнд конференция в България, на която ще срещнем някои от най-успешните международни лектори

На 27 юни 2019 в Рейнбоу плаза в София ще се проведе напълно новият формат за България – Samodiva Mastermind. Конференцията ще събере на едно място 8 международни лектори, които ще споделят своите знания и опит, както и 40 фасилитатори, а през мастърмайнд процеса ще се формират пълноценни и стойностни взаимоотношения между всички присъстващи. Лекторите ще изнесат речи, свързани с ключовите сфери в живота на човек, с цел всеки от участниците да открие героя в себе си. Те ще демонстрират чрез опита си как да израснем на личностно и бизнес ниво, следвайки методологията ЖИВЕЙ КАТО ГЕРОЙ!

Samodiva Mastermind Summit не е просто поредната стандартна конференция с водещи и публика. Това е първото по рода си събитие в България, в което всеки участник ще има възможност да сподели лично или професионално предизвикателство, да даде обратна връзка, съвет и като цяло, да е в помощ на останалите, за да могат всички да се развиват и израстват в различните сфери, които са застъпени.

Събитието е разделено на 6 основни теми, всяка от които е важна част от пълноценното съществуване на всеки от нас:

    Приказка на героя – цел, ценности, убеждения (Hero’s tale) – духовност;
    Смелост и кураж на героя (Bravery and Courage) – психика;
    Сила на героя (Hero’s Strength and Stamina) – физическа сила и издръжливост;
    Съкровище на героя (Hero’s Craft & Treasure) – професионален живот;
    Лигата на героите (League of Heroes) – социално обкръжение;
     Триумф на героя (Hero’s Triumph) – намиране на баланс.

Всички участници ще бъдат свидетели на едно ново и неповторимо изживяване, съчетано с правилно фасилитирани мастърмайнд групи. Само сега с код Samodivalatebird имате възможност да закупите билети с 20% отстъпка от редовната цена! На конференция Samodiva Mastermind Summit се очакват над 150 гости и 40 фасилитатори, а билетите вече са в продажба!

Информация и билети може да намерите тук:
http://www.samodivamasterminds.com/summit/