Ташев Галвинг ООД – гедоре, инструменти, гедоре цени

2
Добави коментар
krisooriso
krisooriso

За гедоре.com

Гедорето е широко разпространен универсален инструмент, задължителен за всяка авторемонтна, шлосерска или друг вид работилници. В преобладаващия брой случаи това е най-удобният за работа, а често и единствено възможен, универсален набор от инструменти за отвиване и завиване на болтове, винтове и гайки, използвани при различни разглобяеми сглобки.

Наименованието на набора инструменти произлиза от името на немската фирма GEDORE, основана през 1919 г. в град Ремшайд от тримата братя Довидат. GE-DO-RE е акроним от „Gebrüder Dowidat Remscheid“ (Братя Довидат Ремшайд). С течение на годините тя се е утвърдила като лидер в производството на висококачествени ръчни инструменти, а името ù е станало нарицателно за всички инструменти, познати под името гедоре, независимо от това кой е производителят и каква е неговата националност.

Фирма „Ташев-Галвинг“ предлага обширна гама гедорета на различни производители, които покриват широк диапазон от качество и цени. Гедоретата се различават по броя и вида на съставящите ги части. Има и модели, специализирани за извършване на специфичен вид дейности.

научете повече