Врати | Лазур Паркети – магазини за Интериорни врати, Блиндирани врати, Външни врати, Вътрешни врати, Алуминиеви врати, Врати…

1
Добави коментар
parketilazur

ВРАТИ

 

За нас е удоволствие да предложим голям избор на интериорни, алуминиеви врати и входни блиндирани врати.

БЛИНДИРАНИ ВРАТИ
Блиндираната врата на Вашият дом трябва да отговарят на няколко изисквания. На първо място-високи нива на топлина и шумоизолация. Друга основна функция, която е важна при избора на блиндирана врата е високата степен на защита. Освен тези технически характеристики външната врата трябва да изглежда естетично, да е в унисон както с интериорните врати, така и с целия интериор.

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

Интериорните врати освен че служат за обособяване на отделните помещения,те могат да украсят всяка стая и да се впишат във всеки интериор по най-добрият начин. Съобразете вратите както със стила на жилището си,така и в цветово отношение. Преценете какви врати искате – плътни или със стъкло. В повечето случаи на спални се поставят плътни врати или врати с малко стъкло,за хол и кухня модела врата зависи от Вашият вкус. Не забравяйте и вратата за баня. В повечето случаи вратата за баня е най-добре да бъде алуминиева, в цвета на интериорните врати или бяла.

 

Може би изборът на цвят за вратите е най-трудният момент.
Как да изберете цвят – към подови настилки, мебели, стени, дограма?
Какво, ако вратата се избере по мебелите – трябва ли да си купите мебели във всички стаи с един и същи цвят?

В действителност, няма конкретни правила за съчетаване на цвета на вратите в интериора. Когато става въпрос за дизайн, оставете дизайнерските стандарти на заден план, поставете на първо въображението си и добрият вкус.

 

Още относно интериора и вратите :

– Няма дизайнерско правило, което гласи, че цвета на пода и вратите трябва да бъде един и същ!
– Цвета на вратата може да бъде контрастен на цвета на пода.
– Цвета на вратите е добре да съвпада с цвета на мебелите, но не е задължително.
– Врати може да комбинирате като цвят само с цвета на дограмата. Какво по-лесно и красиво от това в цялата къща прозорците и вратите да са един  цвят.

Ние предлагаме качествени врати на конкурентни цени съчетанието на подходящият цвят и модел оставяме на вас!

 
За да ПОРЪЧАТЕ ВРАТИ или отправите питания към нас, използвайте формата за КОНТАКТ или просто ни се обадете!