Модните списания през октомври » Моден печат

17
Добави коментар
svetla58
svetla58

Много елегантност и колорит струи от есенните корици на българските издания за месец октомври. Вижте кои популярни дами се открояват на първа страница на модните списания!

Kласа, романтика и нежност са закодирани в корицата на списание Amica. Лице на новия брой е Ирена Милянкова, която виждаме облечена с моден ансамбъл в прекрасна пастелна палитра, допълнен от клъч в цикламено и разкошни масивни бижута. Деликатният грим, женствената прическа и добре оформените модерни плътни вежди придават още по-изискан вид на родната звезда.

Закачлива и цветна е октомврийската корица на списание Elle, откъдето ни очарова Рут Колева със своите русо-медни коси и ефектна визия, подбрана от стилистите. В изданието ще откриете интересна история за риалити любовта между нея и Любо.

Прекрасна корица и за октомврийското издание на Harper’s Bazaar България. Лице на броя е не кой да е, а модната икона Сара Джесика Паркър, облечена в екстраваганта рокля на Chanel, допълнена от шикозна черна шапка – Ellen Christine Couture. Фотограф на фотосесията е Тери Ричардсън.

В списание Grazia ще откриете всичко за новите тенденции, най-актуалните шопинг находки, както и добрите идеи за освежаване на интериора на дома. От корицата ни пленява топмоделът Силвия Димитрова в една фотосесия на Ивомир Пешев и Боян Кузески.

Фатално и дръзко настроение се усеща от новия брой на списание MODA. Лице на изданието е очарователната Натали Портман, която отново ни напомня за ролята си в „Черния лебед“. Една красива холивудска модна икона озарява корицата на списание Glamour. Блейк Лайвли е прекрасна, облечена с изискано палтно в небесно синьо.

Вижте повече и за новия брой на списание EVA, лице на който е Саня Армутлиева.

Редактор: Делица Цонева