Божидар Караджов е пророк №1 в България | bgbezgranici.com

1
Добави коментар
ditadita
ditadita

 Вече 15 години Божидар Караджов удържа позициите на ясновидец №1 на страната ни. Варненският феномен разби с мощността на 9-балова вълна скептицизма на българина с безпрекословните си прогнози. От невръстен предсказва съдбините на хора и държави, предрича събития и катаклизми благодарение на вродената си дарба.
Славата на Божидар Караджов стана всенародна, когато преди години позна темите по литература, които се паднаха на кандидатстудентските изпити през 2004 г., след като описа точно влаковата

 катасрофа в Кардам месец по-рано и предвиди три месеца в аванс газовата криза през 2008 г.Политици и знаменитости се надпреварват да го атакуват с въпроси за своето бъдеще и успехи, а най-тиражираните родни всекидневници искат да им води седмични прогнози и рубрики.
„Чудотворецът от Варна” не се главозамайва и не се възприема за феномен, както обичат да го титуловат. Откакто се помни вижда информация за бъдещи събития и минали деяния. А когато ясновидството става факт, опашки от желаещи се вият, за да им помогне.
Да притежаваш шесто чувство, да знаеш всичко за всеки, да си крачка напред във времето и да прозреш на всеки миналото е нож с две остриета. Откакто свят светува пророците са боготворени и хулени. Цялата човешка история е белязана с имената на велики ясновидци, променили съдбините на държави и личности, тласнали науката и знанието напред към по-доброто. Дарбата да си ясновидец се дава от Бога на избранници – да помагат на другите в безизходицата, да предвещават и предупреждават за надвиснали беди, за да могат да се избегне негативното или да се намали страданието. И когато казват, че дадено пророчеството не се е сбъднало, това трябва да ни радва! Нима, няма по-хубаво от това да внесем корекции в негативните процеси и те да са за добро?
Предопределен ли е животът ни и доколко може човек да промени бъдещето си?
-До 20% можем да променим бъдещето си. Никога съдбата не е предначертана за определени неща на 100 процента. Дадеността е 80 %, като ролята на мисълта, внушението и желанието достатъчно силно влияят върху нея. Ролята на ясновидството винаги е било да повлияе по някакъв начин да се сбъднат нещата в положителна посока. Важно е човек да осъзнае, че до голяма степен сам кове съдбата си.
Какво могат да научат хората при ясновидска прогноза?
– Само по името на човека веднага мога да видя основни заболявания, събития и факти, които има вероятност да станат реалност. А това е безценна информация, която може да помогне на човека да направи настоящия и бъдещия му живот по-хубав, по-плодоносен, по-щастлив.
От ясновидците изискват 100% познаваемост. Ако предвидените събития и факти не се сбъднат, подлагат на съмнение тяхната дарба. Всъщност хората, които имат способността да черпят информация за предстоящето трябва да са щастливи, ако с преждевременните си предупреждения са подпомогнали креативната дейност на хората и са изменили и в минимална степен очакваните катаклизми, проблеми и промени.
Може ли да не се сбъдне дадена прогноза?
-Има малък шанс това да не стане и то защото няма област на човешкото познание, където нещата да са решени веднъж завинаги. Ежедневно се обеждаваме как отчетените с най-точните апаратури и от сателит метеорологични прогнози не се сбъдват, как сигурни в победата си отбори отпадат от класирането, как наглед лесни криминални случаи остават нерешени, въпреки работата на армия от най-добрите професионалисти. Изменяемите фактори са много и трябва да сме щастливи, че ги има, защото това ни прави творци на живота и на съдбата ни. Не можем да виним ясновидците за действията на обществото, за моментните решения на даден човек или за безхаберието на друг, които обръщат хода на времето и променят битието и съдбините на народа в неочаквана посока.
И въпреки възможността за промяна, пътят е предначертан в определена степен. От хилядолетия човек тръпне да знае какво му предстои, винаги желае да е сигурен за своето благоденствие и това на потомството си. Именно потребността за стабилност ни кара хората да вперват поглед в утрешния ден, да идват при мен, за да са сигурни какво ги очаква занапред и да се подготвят, та дори и само психически за предстоящето.
Виктория Милчева
За контакти и записвания:
Божидар Караджов – ясновидец
гр. Варна
GSM: 0899 / 697-393

Home