OP COM – Кабели за диагностика на Опел ( Opel) За всички Опел от 1990 до 2010 !

1
Добави коментар
BKirov
BKirov

OP COM  – Кабели за диагностика на Опел ( Opel)
За всички Опел от 1990 до 2010 !

OP-COM е професионален диагностичен интерфейс и софтуер, с помощта на който могат да се диагностицират почти всички OPEL автомобили от 1990г. – 2010г., дори най-новите коли изискващи CAN-BUS връзка – Corsa-D, Vectra-C, Astra-H, Zafira-B, Antara, Captiva, Vivaro, Movano и др.

OP-COM позволява:

-Изтриване  на грешки
-Сканиране за грешки
-Следене на живи данни
-Адаптации
– Кодиране
– Съгласуване на имобилайсери
– Обучаване на дистанционно

Цена : 80 лв

Кодовете за грешки се извеждат с цялата налична информация – текст и статус.Поддържат се множество контролери – двигател, авт.скор. кутия, спирачни системи, Airbag, модул за охлаждане, табло, авт. климатик, информационни системи и мн.др. Възможно е да се записват, отпечатват или копират. За някои табла е възможна и промяна на показанието на километража.

Може да се използва и за диагностика на Saab 9-3 CAN (1.9 TIDSPF) и 9-5 (Trionic, ECD V6 TiD, PSG 16 TiD) на управлението на двигателя, авт.скор. кутия, спирачна система, airbag и мн.др. Може да се диагностицират и моделите на Vauxhall, Holden и CHEVROLETизползващи обща база с Opel.

Програмата позволява четене и триене на грешки във всички контролери (ECUs) намиращи се в автомобилите Opel, визуализиране на живи данни – до 8 канала, позволява да се извършват изходни тестове и да се обучават дистанционни управления и ключове. Продуктът поддържа множество контролери управляващи двигател, автоматична скоростна кутия ABS, Airbag, охлаждащ модул на двигателя, инструментален клъстер (таблото) ,климатроници и др.

Тъй като Opel използват различни крачета (pins) за данни (К,К,L линии) в OBD16 конектора,диагностичния интерфейс работи и като мултиплексор като автоматично избира необходимото краче за комуникация. Когато се извършва диагностика, кодовете за грешки се визуализират чрез цялата налична информация – текстово описание и пълна информация за статуса – Present, Not present, Intermittent.

С диагностичния интерфейс OP-COM освен диагностициране на различни проблеми в управляващите контролери на автомобилите на Opel, могат да се обучават ключове към имобилайзера на автомобила и дистанционни управления към централното заключване на колата. С помощта на интерфейса могат да се програмират следните сързани с имобилайзера елементи – ECM, BCM, IPC.

Софтуера позволява едновременно следенето на до 8 избираеми канала с живи данни, възможно е да се записват в журнал и да се експортират към други програми. Чрез задействане на изпълнителни тестове се проверява работоспособността на изпълнителните механизми за лесно откриване на неизправности.
Може да нулирате и настройвате сервизните интервали. За някои табла е възможна и промяна на показанието на километража и извличане ПИН кода на имобилайзера.

За използване в по-стари модели автомобили може да се използва преходник 16pin OBDII към 10pin Opel.

Новости в тази версия:

Добавена е поддръжка на по-стари автомобили – Corsa-A, Kadett-E, Vectra-A, Calibra, Omega-A, Senator-B
Поддържат се новите автомобили модел от 2010г.
Добавена е поддръжка на повече автомобили и контролери.
Автоматично разпознаване на автомобила за моделите поддържащи KWP-2000 или CAN протоколи.
Автоматично опресняване на списъка с грешки

No tags for this post.