Тервел няма да развали семейството си / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

В новия брой на списание Story една от сестрите на Тервел Пулев – Виктория, разкрива, че фолк певицата Лияна няма да е причината брат й да си развали семейството.

В началото роднините му наистина били малко изненадани от флирта му с брюнетката, но впоследствие се обединили около мнението, че не е нещо кой знае колко нередно, защото не е сериозно. Освен това допускали, че може да се случва по предварително уговорен сценарии от предаването.

„Тервел е стабилен, с уравновесен характер и знае какво прави. Хората не го познават, но не смятам, че нас ще ни изненада. Надали ще тръгне да прави нещо крайно, от което да си разваля семейството. Той е имал много пъти ситуации, в които с Диана не са се виждали по 3, по 5 месеца. Едва ли ще чака да влезе някъде, където снимат камери, за да се разделя с жена си. Щом не се е случило тогава, едва ли сега ще стане“ – разсъждава Виктория.

Според сестрата на Пулев брат й и половинката му нямат проблеми помежду си, както разнесе мълвата. Ако имало нещо такова, сестрата не може да не знае, категорична е Виктория и обяснява своята сигурност в това, че с Тервел са достатъчно близки.

Какво сподели още сестрата на братята Пулеви, можете да разбере от новия брой на списание Story, който вече е на пазара.

Новини за Лияна
Интервюта с Лияна