Vid – безплатна програма за видео разговори на Logitech

16
Добави коментар
_Teodora
_Teodora

Vid – безплатна програма за видео разговори на Logitech

Saga Technology

сряда, 17 Юни 2009 15:25ч

Софтуерното приложение Logitech Vid е създадено специално за видео разговори и се инсталира с уеб камерата. Инсталацията му е лесна и отнема малко време. Vid оптимизира скоростта на връзката и резолюцията на видео разговора, така че винаги да получаваме възможно най-добрия образ от камерата.

„Видео разговорите през компютър са средство за комуникация повече от 10 години, но Logitech Vid наистина има потенциал да направи видео разговорите един от основните начини, по които хората поддържат връзка помежду си,“ заяви Джина Кларк, генерален мениджър и вицепрезидент на подразделение Интернет комуникации в Logitech.

Проучване на Logitech показа, че преобладаващата причина, поради която голяма част от хората се отказват от видео разговорите, е че са притеснени и объркани от сложните програми, които трябва да използват. За разлика от видео разговорите с IM или VoIP програми, Vid е създаден специално за видео разговори. Благодарение на Logitech SightSpeed Network, Vid е надежден ресурс за висококачествени видео разговори.

Vid се инсталира автоматично с включването на уеб камера Logitech и след няколко кликвания всичко е готово. Няма нужда да се сваля и инсталира допълнително друг софтуер. Vid има семпъл, интуитивен интерфейс, в който всеки елемент е създаден, за да помогне по-лесно да се водят видео разговорите. Контактите са представени със снимки. Само кликваме върху снимката на човека, с когото искаме да разговаряме и Vid веднага включва видео разговор с избрания контакт.

Vid идва безплатно в комплект с уеб камера Logitech и е безплатен и за тези, на които се обаждаме. Няма допълнителни такси. Ако нямаме уеб камера Logitech, това не пречи да ползваме Vid, само трябва приятел или роднина да ни потърси. Vid е съвместим с PC и Mac компютри, както и с външни и вградени уеб камери.

Logitech Vid може да се свали безплатно от www.logitech.com/Vid. Ако закупим уеб камера Logitech, получаваме и Vid безплатно.

Етикети: Интернет , VoIP , софтуер , Logitech , интерфейс , СЕК , НАП , компютър , IP , уеб , снимки , камера , network , PC , ИТ , C , скам , дарение , видео , IT , уеб камера , Vid , видео разговори Четете още: