КУЧЕШКИЯТ МОЛ PETS&U ОТВОРИ ВРАТИ В СОФИЯ

24
Добави коментар
PetVet.bg
PetVet.bg

14.10.2013

Първият зоомагазин, в който любимец и стопанин пазаруват заеднo

 

Веригата зоомагазини Pets&U отвори врати със своите първи 230 кв.м., на които истинските любители на животни могат да се насладят на една модерна концепция за зоомагазин в приятна и приятелска обстановка. Pets&U предлага голям избор от различни видове полезни артикули за домашните любимци, съпроводени с консултациите на ветеринарен лекар за това как да бъдат използвани и прилагани.

 

В Pets&U домашните любимци са добре дошли заедно със стопаните си. В зоомагазина ги очаква разнообразие от здравословна храна, лакомства и аксесоари. Продавач-консултантите на Pets&U ще помагат на собствениците с ценна информация какъв е най-подходящият начин на употреба за всичко, което се продава в зоомагазина. Четириногите ще имат истинска възможност да се почувстват обичани и щастливи с професионалните услуги за подстригване, които се предлагат във веригата.

 

Марката Pets&U се отнася отговорно и с любов към животните и затова няма да се включи в продажбата на животни. Веригата поема ангажимента да насърчава стопаните на домашни любимци за отговорно отношение към животните и ще се включи в проекти за тяхната защита, партнирайки си с организацията „Четири лапи”.

 

За да осигури пълна 100% гаранция за здравословност и безопасност на животинските храни, Pets&U няма да продава на грамаж суха храна от отворени предварително чували.

Pets&U във Фейсбук