Хамалски услуги и преместване в София

2
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Търсите подходяща фирма за хамалски услуги и преместване в София?Не търсете повече!Намерихте я.Ние от Хамали Оникс можем да ви предложим полезни решения за преместването на вашето имущество на съвсем приемливи цени.На ваше разположение са екип от опитни хамали и подходящи превозни средства за едно гладко и безпроблемно пренасяне на вашето обзавеждане. За да бъдем максимално точни в определянето на цената, ние предлагаме безплатен оглед при, който изготвяме изгодна оферта с окончателна цена.Веднъж договорената цена е крайна, без скрити такси и не подлежи на завишаване в процеса на работа.

Разполагаме с различни по обем товарни бусове и камиончета с падащ борд,удобни за транспортиране на офис оборудване,медицинска апаратура,пиана,сейфове и други специфични товари изискващи специализиран превоз и хамали с опит в преместването на подобни предмети.

Нашия екип внимателно ще се погрижи за товаренето,подреждането,укрепването и разтоварването на вашето имущество.

В наше лице ще срещнете сплотен екип от професионалисти познаващи в детайли своята работа благодарение на дългогодишния ни опит в този бранш.Можете да се възползвате от нашите допълнителни услуги по разглобяване,опаковане и сглобяване на вашите мебели.Предлагаме широка гама от опаковъчни материали на достъпни цени като: стреч фолио,кашони,пукащо фолио,тиксо и други.

Можем да ви предложим безплатна консултация и същевременно да ви дадем приблизителна или окончателна цена за транспортни и хамалски услуги по телефона.Тази практика е подходяща при наличие на по-малко вещи за пренасяне.

За нас няма прекалено голяма или прекалено малака работа.

При нас ще намерите точно това което търсите, а именно качествени услуги на достъпни цени.