Най-сексапилните плажове – тема за Светът – Idi.bg

11
Добави коментар
agent049
agent049

Ипанема, Рио де Жанейро – най-известните места за живеене в Рио и един от световните законодатели на плажната мода. там се появи модата на жълтите бански тип прашки и плетените бикини. Пак там на плажа сексапилни следовници на култа към слънцето пият традициония бразилски ром от захарна тръстика кашаса илио кайпириня(коктейл от кашаса с лайм и водка, захар и лед. Разхождат се атлетични сърфисти. Има и обособена гей част, над която се ве знаме с цветовете на дъгата. В заведенията на крайбрежната улица купонът е денонощен, ресторантите са пт световна класа.

Монтеросо ал Мале, Италия – клолоритно крайбрецно селце в старинен стил. заради вдъхновяващото съчетание на кристално чиста вода и прелестни плажове, маслинови горички, това място е обявено за национален парк на ЮНЕСКО. Морето тук се смята за на-чистото на Апенините.

Плая да Боса, Ибиса – световноизвестна със своя разбиващ нощен живот в неизброимите барове и нощни заведения, гуляите и пировете, които стартират със следобедно лудо клубно парти и завършват с диско изгреви. Затова пък до обяд всичко е в режим релакс. Плая де Боса е един от най-дългите плажове в Ибиса.

Натадола бийч, Фиджи – един от 300-те сателитни острова на Фиджи. Тези, които са бли там уверяват, че това е раят. Почивката сред рифовете е гаранция, че ще изваете перфектно тяло с плуване, гмуркане и сърф, ще се насладите на приказна природа и разбиващи залези.

Фанг нга БЕЙ, Пукет – Пукет е най-богатата провинция в кралство Тайланд и предлага един от най-впечатляващите природни изгледи. Мястото е прекрасно за разходка с яхта, която да спира тук там, за да се насладите на приказните брегове.

Санур Бийч, Бали – известен е със своята гъста разстителност, бели и черни пясъци и балийски сватбени церемонии. Санур е прекрасно място за наблюдаване на спиращите дъха залези, докато се разхождате по бреговете, обсипани с бели пясъци и спокойната топла вода на Индонезийския океан.

Саут Бийч, Флорида – една от най-популярните части на Маями Бийч, а Маями е земя на вечно слънце, красиви брегове и впечатляващи нощни клубове, които събират холивудските знаменитости. Може да не е толкова екзотичен като Рио, нито пък толкова показен като Лазурния бряг, но от пулсиращата клубна сцена до изкусителната брегова ивица, Саут Бийч се е доказал като курорт на сексапилните плажуваи.

Червеният плаж, Санторини – най-известният и най-красивият от плажовете на Санторини. За да стигнете до него ще ви е необходима яхта ли кола и след това трябва да повървите пеша. Моментът в който ще се изправите пред залива обаче всичките ви сетива ще се отворят. Пясакът на малката плажна ивица е червеникаво-черен, нагрява се от слънцето като за световно и  е абсутд да седнете директно върху него.

 

рейтинг:

 
1
2
3
4
5

прочетен: 5370 пъти
(0) коментара

Съобщи за нередност