Мария тотално смени имиджа / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски събития,…

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Фолк певицата Мария тотално заряза женствения си външен вид и се преориентира към доста по-младежката и грубовата визия, забеляза bliasak.bg.

Припомняме, че преди седмица фолк певицата боядиса русата си коса гарвановочерна и обръсна половината си глава.

Освен това, днес Мария като че ли е зарязала женствените облекла и обувки на висок ток и предпочита по-спортните фланелки, панталони и кецове.

Именно с такава визия фолк певицата ще изненада феновете си в най-новия си видеоклип, който вече е заснела заедно с Кости.

„Работихме в едно от любимите ми столични студия… Клипът е имиджов с много специално послание, което все още няма да разкрия… Кости отново е част от него, за което му благодаря от сърце. Благодарна съм на целия ми екип за това, което създадохме, и се надявам да бъде вашето любимо видео и песен“, сподели с почитателите си Мария, публикувайки бекстейдж кадър от заснемането на клипа.

Каква шокираща истина успяхме да разберем за Мария пък може да разберете от най-новия брой на списание „Блясък“, който вече е на пазара.

Новини за Мария (Пайнер)
Интервюта с Мария (Пайнер)