Премиера: Flo Rida – How I Feel

15
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Flo Rida отново се цели във върховете на класациите с новата си песен „How I Feel“. След успеха на „Can’t Believe It“, в която си партнира с Pitbull, рапърът създава още едно хитово парче, като този път използва семпъл от класиката на Nina Simone „Feel Good“.

Харесай страницата ни във Facebook

Както самият Flo сподели в социалната мрежа Twitter, снимките на видеото към „How I Feel“ текат в момента в известния хотел и казино Planet Hollywood в Лас Вегас. Освен това Flo Rida вече подготвя и своя пети поред албум, а до неговото издаване ще можем да се насладим на „How I Feel“.

В предишния запис на рапъра „Wild Ones“ бяха включени четирите сингъла, влезли в топ 10 на американската класация Billboard Hot 100, като парчетата „Good Feeling“, „Wild Ones“, „Whistle“ и „I Cry“ застанаха съответно под номер 3, 5, 1 и 6.

Албумът дебютира на # 14 в чарта за албуми Billboard 200, застана на # 2 в класацията за рап албуми на Billboard и оглави тази за денс/електронни записи. В Канада пък „Wild Ones“ дебютира под номер 1 в класацията за албуми там.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It