Романтичен и елегантен стил от Еми Розъм » Кой кой е?

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

Младата американка Еми Розъм приковава все по-често погледите към себе си. Тя присъства на много светски събития напоследък и винаги излъчва класа, стил и нежност. Младежката красота на актрисата и нейното лъчезарно излъчване, подправено с омайна усмика винаги правят впечатление.

Тъй като Еми многократно е ставала част от модната ни класация на края на всяка седмица, днес решихме да разгледаме стила й по-подробно. Събрахме на едно място някои от аутфитите, с които тя се появява на светски събития, за да ви покажем добрия усет към тенденциите на тази млада дама.

Тя умее да излъчва елегантност по един изключително очарователен начин и без липса на всякаква пошлост, придава чувствен вид на осанката си, залагайки на класически дължини, интересни десени и рокли с ефектен дизайн.

Розъм често може да бъде забелязана с изискани рокли до коляното, които са подчинени на класическата тоналност, но рядко са изчистени като дизайн. Красиви принтове, металически акценти, бродерии, колоритни аксесори отличават визията й. Тя е привърженик на синята гама, затова много често на червения килим я виждаме с рокли или обувки, издържани в тази тоналност. Бледи телесни нюанси и белият цвят пък й придават нежно излъчване.

Романтичната си натура и младежки вид сладураната често подчертава от коктейлни рокли в ярки цветове като фуксия, жълто, ментово или подбира фантастични дизайнерски творения с принт на цветя.

Еми залага на интересни стайлингови решения и в нейната ежедневна визия. Тя обича роклите с принтове на райета, точки, флоралните мотиви. Голяма градска чанта, слънчеви очила и ефектни дизайнерски обувки допълват визията й. Предпочита семплите бижута, а често можем да я видим само с часовник на ръката.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Упражнения по стил с Кери Уошингтън

Упражнения по стил с Иън Сомърхолдър

Холи Бери – бременна със стил

Упражнения по стил: Мария Шарапова

Рания – кралицата на стила

Упражнения по стил: Дженифър Лоурънс

Женственият стил на Джесика Частейн

Дизайнерката на Marchesa и нейният уникален стил