Вижте бъдещето си с помощта на … зарче

21
Добави коментар
bobyd
bobyd

Гадаене със зарче За този вид предсказание и за да надникнете в бъдещето е необходимо само…едно зарче.Задайте въпрос, чийто отговор ви вълнува или си намислете едно желание.Зарчето се хвърля четири последователни пъти, като от значение е в каква последователност се пада четно или нечетно число. По този начин се прави предсказанието или се получава отговора на зададения въпрос. 

Ето как да разчетете резултати, в зависимост от получената комбинация на четни и нечетни числа:

  четно; четно; четно; четно

Чувствате се затормозени и мисълта ви е заета с натоварващи психиката ви мисли. Има вероятност въпросът да не е формулиран добре. Изчакайте да мине малко време и хвърлете още един път зарчето, като за тоя ден това трябва да е последното хвърляне.

 

четно; четно; четно; нечетно

Ако имате поредица от лоши дни, недейте да драматизирате. Не показвайте пред околните, че имате проблеми и не говорете на другите за това, какво ви мъчи. Мислете позитивно и разчитайте придимно на себе си. Действайте по същия начин, както се процедирали до тук- това е правилния път за достигане на желаните от вас успехи. Очертава се успех и реализиране на проекти от различен характер.

 

четно; четно; нечетно; четно

Не взимайте кардинални решения в този момент. Дистанцирайте се от проблемите си и изчакайте да преминат с времето. Не насилвайте нещата и не използвайте силови действия. Нещата ще се оправят, но не точно в този момент.

 

четно; нечетно; четно; четно

В този момент трябва да изразите това, което произтича от вас и вашите усилия и емоции. Дайте воля на чувствата си. Живейте интензивно и действайте за решаване на настъпващата ситуация.

 

нечетно; четно; четно; четно

Много добро предсказание! Успех! Радост! Късмет! Ако вашите мисли са конструктивни, те ще ви доведат до желаната цел.

 

четно; четно; нечетно; нечетно

Прекрасно предсказание! Сполука, късмет и успехи! Чудесни постижения във всичките ви начинания!  

нечетно; нечетно; четно; четно

Да! Имате успехи, но мислете внимателно как действате. Не потъпквайте всичко, което срещнете по пътя си. Действайте, но се придържайте към реалността.

 

четно; нечетно; четно; нечетно

На път сте да пожънете отдавна чакани успехи. Те ще са предимно в областта на финансите. Ще получите аванси.

 

нечетно; четно; нечетно; четно

Резултатът е по-скоро неблагоприятен. Бъдете внимателни! Има голяма вероятност ситуацията да се измъкне от вашия контрол. Обмислете ситуацията и почакайте преди да започнете да действате.

 

четно; нечетно; нечетно; четно

Съюз и обединение. Замяна. Бъдете комбинативни и готови за различни начини на действие. До целта можете да се стигне по различни пътища. Ще срещнете положително настроен към вас човек, който ще ви подаде ръка и ще окаже голямо влияние върху крайния резултат.

 

нечетно; четно; четно; нечетно

Тази комбинация показва противоречие. Ще се почувствате обвързани с множество проблеми. Най- вероятно е да имате неприятности от служебно естество. Ако имате достатъчно смелост и кураж, не мислете много, а действайте.

 

четно; нечетно; нечетно; нечетно

Много добро предсказание. Започва промяна и се заражда нещо ново и хубаво. С каквото и да се заемете, независимо от областта, ще бъде увенчано с успех. 

нечетно; четно; нечетно; нечетно

Ситуацията около вас ще се развие благополучно. Бъдете готови за действие. Вашите обаяние и чар ще бъдат най- големите козове. Действайте бавно и внимателно, но твърдо и решително.

 

нечетно; нечетно; четно; нечетно

Внимание! Дошъл е моментът за действие, реагиране или бягство! Не бъдете пасивни, а направете това, което смятата за най- добро!

 

нечетно; нечетно; нечетно; четно

Не! Предсказанието не е добро! Упадък! Раздяла! Клевета, злословие, интриги!Бъдете концентрирани, за да не допускате грешки! Действайте с предварително обмислен план и не разчитайте на околните. Може да се справите със ситуацията, ако действате сами.

 

нечетно; нечетно; нечетно; нечетно

Ситуацията ще се преобрази и ще има развие в най-скоро време. Ще погледнете на нещата по съвсем нов начин. Ще откриете други начини на живот, които досега незнайно защо не са ви правили никакво впечатление.

А, дали е вярно или не- преценете сами!