26 Окт Български трейлър за „Мистър Пибоди & Шърман” Избрана

1
Добави коментар
stoyan.sh
stoyan.sh

Браво, от DreamWorks Animation вече втора седмица ангажират блогърското ми внимание предимно с предстоящия им анимационен проект „Мистър Пибоди & Шърман”. То не бяха дебютни снимки, първа серия солови плакати, трейлър на испански… Оказа се, че международната реклама е качена в официалния YouTube канал на студиото и с БГ дублаж (виж най-долу). От нея разбираме, че машината на времето WABAC (чете се като „way back“) ще се превежда като „Чакзад”.

Всъщност „Мистър Пибоди & Шърман” изглежда като един мащабен проект, който не подценява историческите познания на хлапетата. Чисто от визуална гледна точка екипът на режисьора Роб Минков („Цар Лъв”) се е постарал и е изградил в компютърна среда познатите забележителности на Вашингтон, Флоренция, Гиза и много други ключови исторически места. Тези усилия ще впечатлят както родителите, така и феновете на Дан Браун ;). Хуморът засега ми изглежда лековат и неубедителен, като единствената работеща за мен шега се намира във финала на американския трейлър. Той обаче е достъпен засега само през тромавия сайт на Apple.

За разлика от Pixar – конкурентите им DreamWorks Animation от години не са стъпвали на криво, така че надеждите ми са за едно приятно и красиво историческо приключение с „Мистър Пибоди & Шърман”. Дали ще е остроумно и смешно? Е, съмнявам се.

Премиера в България: 07.03.2014 (Mr. Peabody and Sherman / Александра филмс / Dream Works Pictures)

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂