Здравко Василев се отрече от Big Brother / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

2
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Първият победител в българския Big Brother – Здравко Василев, обяви, че вече не е фен на риалити формата и отказва да се асоциира с него и дори да го коментира, научи blisak.bg.

“Отдавна Биг Брадър (Вип Брадър) не е това което беше като емоция и забавление за мен като участник и зрител. Няма да участвам и не искам да коментирам шоуто!“, категоричен бе Здравко с приятелите си в социалната мрежа.

Признанието му, че се дистанцира от продукцията и че по-всяка вероятност е отклонил предложение да влезе в Big Brother All Stars породи противоречиви коментари сред феновете и приятелите му.

„До сега слушах, че не съм вред да участвам в подобни предавания, а днес че съм луд, че не участвам“, възмути се Здравко.

Припомняме, че 17 януари 2005 г., след 92 дни пълна изолация, нарочения за плейбой от Приморско Здравко грабна голямата награда от 200 хиляди лева от Big Brother и стана любимият победител в риалити формата и до днес.