Моника Валериева стана лице на модна линия Female Freedom » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Точно преди година тв водеща Ива Атанасова откри своят бутик Look At Me. В навечерието на първия рожден ден на модния си бранд, Ива провокира почитателите на модата с чисто нова колекция. Тя е нарекла Female Freedom и е реализирала уникалната си идея да снима популярни личности, чийто образи греят от модерни тишърти.

Илюстрациите са супер провокативни и показват тъмната страна на всеки един човек. Всъщност зад бруталните сцени се крие идеята да бъде показан силния характер на жените, които живеят в едно истински агресивно общество. Принтовете са ярки и зрелищни, а всеки детайл е изпипан до съвършенство. Фотограф на образите е Симеон Вартериян, грима е дело на Георги Асенов, а за косите се е погрижил коафьора Ивайло Колев. След реализирането на снимките, те са обработени по специални начин, за да бъдат след това щампирани на маниакални блузки, които се очаква да са хит през този сезон.

Освен образите, тишъртите носят и различни послания като: Красотата над парите, Тъмната страна е моята страст, Да си нормален е скучно или Ела ме хвани, живей свободно. Слоуганите коренспондират с идеята дрехите да паснат на стила на модерните градски хора. Тези, които искат да живеят сега и на момента, разкривайки по този начин своята неповторима индивидуалност и чувственост.

Артистичните и екстравагантни тишърти, които са от 100% памук, ще са суперизкушение за младите дами в България през този сезон. Освен хитовите тениски, Look At Me предлага и по-елегантни вечерни тоалети съставени от две части в класическата цветова гама: бяло и черно, модерни поли, туники и сукмани, които са задължителни за гардероба на модерната градска жена. Те спокойно могат да се съчетават с дънкови дрехи, когато излизате на клуб или пък имате в графика си важно парти, на което трябва да направите впечатление.

Лице на новата колекция е скандалната моделка Моника Валериева, а снимките са заснети в клуб „Тифани“. Именно лошото момиче на родния шоубизнес пресъздава най-добре идеята Female Freedom. Красавицата, за която всички говорят ще бъде специлен гост на партито в клуб „Маскара“ на 6 ноември, когато ще се презентира новата колекция. Ива Атанасова пък е решила да изложи няколко от новите си модели, които ще бъдат продавани с благотворителна цел.