Немски език – Доставчик на обучение

5
Добави коментар

Искате да учите Немски? Вече имате възможността да се обучавате по Немски език, при това напълно безплатно – с ваучер по програма Аз Мога Повече.

   Владеенето на повече от един чужд език в 21-ви век е напълно задължително. Докато умението за общуване на английски език се счита за напълно естествено, то немския език все още се смята за екзотичен и хората, които го владеят са търсени и ценени. Още повече, имайки предвид, че Германия е държавата с най-мощна икономика в европейското семейство, със сигурност немския език ще става все по-търсено условие от работодателите.

   Различните доставчици на безплатно обучение с ваучери могат да Ви предложат различни форми и начини на преподаване на немски език. Една от най-предпочитаните от работещите лица форми е дистанционната. При нея обучаемите учат немски език от дома си или в обедната почивка, от всяка една точка, където имат достъп до интернет.

Дистанционното обучение става все повече предпочитано пред присъственото

   Освен това при дистанционното (онлайн) обучение няма точно определен график на учене – т.е. всеки учащ влиза в платформата предоставена от доставчика на обучение в СВОЕТО свободно време, когато иска и има възможност да учи. Разбира се, в онлайн курсовете по Немски език по схема Аз Мога Повече са предвидени онлайн консултации с преподавател. Те имат фиксирани дата и час, съобразени с работното време на курсистите и им дават възможност да зададат въпросите си на преподавателя и да получат по-подробна информация.

   Единственото условие, за да кандидатствате и да се възползвате от безплатните курсове по Немски език по програма Аз Мога Повече, е да сте работещо лице на трудов договор в частна фирма или да сте самонаето лице (т.е. да сте собственик/управител на фирма).