Как да изберем добър стоматолог? | AllDental.bg | Зъболекар в София Варна Пловдив Стара Загора Бургас

3
Добави коментар
iliyan.s.borisov
iliyan.s.borisov

Как да изберем добър стоматолог?

 

Има няколко фактора, които могат да определят избора на ВАШИЯ стоматолог. Може да се ориентирате според следните критерии:

 

Местоположение на кабинета. Къде се намира, удобно ли ви е до вашия дом или офис? Най – добре може да се ориентирате по нашата карта – подробно и нагледно може да откриете, кой стоматолог да изберете най-близо до вас.

 

     Alldental.bg ще ви помогне в избора

              на ВАШИЯ стоматолог

 

Работно време. В профила на стоматолога на АllDental.bg  има информация за работното време на кабинета през седмицата и кога и дали работи през събота и неделя. Тази информация ще Ви помогне да прецените дали работното време на стоматолога се вписва във Вашия график. Много от клиниките или кабинетите предлагат варианти за посещения, сутрин рано или през обедната почивка.

        Проверете при внезапна болка или травма има ли възможност да посетите кабинета.

 

Изберете двама или трима доктори, с които да проведете телефонен разговор или разгледайте личните им сайтове, за да прочетете по – подробна информация. Отново в профила на стоматолога в нашия сайт ще откриете допълнителна информация, която ще ви насочи кой стоматолог или клиника да изберете. Проверете в AllDental.bg и разпитайте, с каква техника се работи в кабинета/клиниката, колко години практика има стоматолога, какви естетични процедури предлага и какви специализации притежава. Важно е да изберете дентална практика, която се фокусира върху превантивните грижи.

 

Друг фактор при взимане на решение, разбира се е цената. Не се страхувайте да поискате ценова листа, за да предвидите разходите си. Попитайте дали предлагат пакети с отстъпки.

 

Друг важен аспект е репутацията на стоматолога. Попитайте във форума на AllDental.bg другите пациенти какво мнение имат и дали са доволни от услугите на конкретния стоматолог.

 

За да се чувствaте комфортно и спокойно, използвайте нашите съвети за избора на дентална практика или задавайте въпросите си към нас – с нужното внимание към всеки един проблем, ще ви помогнем да се информирате и да откриете най-добрите специалисти и методи на лечение в България!

 

Телефони за контакти: 0876 83 88 73

 

email: [email protected], [email protected]