Можете ли да познаете коя е тази възрастна дама? – Edna.bg

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Невероятно, но факт, това е Хайди Клум

Снимка:
Getty/images

Повечето нейни колежки харчат цели състояния, за да заличат следите от времето, но Хайди Клум реши да подходи смело и да направи точно обратното – с цената на не малка сума пари и много време да заприлича на истинска баба.

Това всъщност, е костюмът за Хелоуин на модела. Хайди е известна, че всяка година на Вси Светии организира едни от най-добрите партита с маски, а самата тя е ненадмината в костюмите.

Това е 14-то поредно парти, което Клум организира и на което привлича всички погледи с невероятния си костюм.

Тази година визията ѝ на възрастна дама определено би заблудила всеки и едва ли някой ще познае, че бръчките и издутите вени са фалшиви, а под всички тях се крие 40-годишна красавица.

Подготовката

Снимка: heidiklum/Instagram

Подготовката

Снимка: heidiklum/Instagram

Цялото тяло на Хайди е покрито със специален грим, за да изглежда досущ като на старица. Двама носителя на награда „Оскар“ за най-добър филм – Бил Корсо и Майк марино, са се потрудили да превъртят часовника напред и да покажат как Хайди би изглеждала след още 40 години.

Самата Хайди споделя, че предпочита да си остане вкъщи на Хелоуин, отколкото да се появи със скучен костюм. Към момента някои от най-запомнящите ѝ визии са били като богинята Кали, човешкото тяло без кожата и Клеопатра (вижте тук, тук и тук).