В кого не трябва да се влюбват представителите на различните зодии | Gadatel.org

52
Добави коментар
felisima
felisima

„На сърцето не можеш да заповядаш!“ – колко пъти е повтаряна тази фраза… колко хора по целия свят са си я казвали…? Но, ако сме вече влюбени, то отношението и връзката ни с любимото същество, все пак се обуславят от малки ‘заповеди’ – от готовността да направиш компромис; да се адаптираш към навиците на половинката си; да имаш желанието да опознаеш дори лошите му страни; та дори и всичко това да е за сметка на собствените принципи и убеждения… От гледна точка на астрологията, има знаци от Зодиака, между които любовната връзка би била трудна, невъзможна дори, поради ‘звездните’ различия между двамата партньори. Астролозите обаче са ни споделили тези несъвместими съчетания и са ни дали насока как да реагираме, ако вече е станало ‘късно’.

Представителите на зодия Овен не трябва да се влюбват в Деви!

Защо?

Девите са организирани, методични, последователни и акуратни във всичко. Е… мили Овни, приличат ли на вас? Вие -обратното: славите се с легендарната си спонтанност и непредсказуемост. Колко често сте вземали важно решение в последния момент? Колко пъти се е случвало така, че изведнъж да промените взетото решение и да постъпите по съвършено различен начин? Доста често, нали? Освен това, представителите на зодия Овен не са готови да променят любимите си навици заради другите. А това е наистина благодатна почва за разтърсващи скандали, конфликти и конфронтации.

Ако все пак вече сте влюбени в Дева:

Разбира се не трябва бързичко да изгорите мостовете и да се разделите, особено пък ако сте убедени, че тези взаимоотношения си заслужават цената. Тогава – потрудете се да ги запазите! Запишете се на йога, за да се научите да виждате живота от хармоничната му страна и да успокоите огнения си темперамент. Потърсете вдъхновение в стабилността и мъдростта на своя партньор и преди да ви осени желанието да удушите вечно мрънкащата Девичка, просто погледнете устните й/му и се съсредоточете върху целувките, с които може да ви дари. А те са сладки, нали?

Представителите на зодия Телец не трябва да се влюбват в Стрелци!

Защо?

За Стрелците е свойствена жаждата за абсолютна свобода, която те превръщат в реален полет. Представителите на тази зодия просто копнеят да имат криле, да се отдадат на екстремни забавления, авантюристични и дори опасни приключения. Характерни за тях са смелите постъпки; вземат бързо решения и действат още по-бързо. Тези пламенни черти далеч не съотвестват на Телците, които са изключително внимателни, премислят всичко добре и са отговорни по природа. Също така за тях е характерна потребността да се отпуснат лежерно в любовната нега и да се наслаждават на прегръдките на любимия – необезпокоявани от нищо и никого… могат да прекарат така завидно дълго време… докато Стрелецът жадува за динамика и независимост.

И ако все пак вече сте влюбени в Стрелец

Не се ‘изнасилвайте’, опитвайки се да променяте себе си и характера си. Също така не сте и длъжни да копирате поведението на партньора си и да се стараете да заобичате неговата жажда за свобода. Но i не го задушавайте! Опитате ли се да направите това, раздялата ви няма да е далеч във времето. Какво, че иска да отиде някъде с приятели и няма да я/ го има няколко дни? Организирайте си забавления. А ако отвреме-навреме вие го изненадвате с липсата си, той ще се постарае да се опита да ви задържи до себе си.

Близнаците не трябва да се влюбват в представители на зодия Скорпион!

Защо?

Близнаците са умни, жизнерадостни и общителни. На свой ред Скорпионите са личности, които постоянно се измъчват от нещо, като че ли са засипани с купища съмнения и проблеми, в които обожават да бърникат още и още. Не на последно място и да занимават с тях околните. При тях просто трябва да има Драма! Този ‘дефект’ не допада на Близнаците – в началото им е интересно и дори се втурват да оправят Скорпионовите проблеми, но…. в един момент разбират, че се борят с вятърни мелници. Близнаците са изключително находчиви и изобретателни. Именно благодарение на тези си качества, те съумяват да се измъкнат (почти) невредими от всякакви житейски сблъсъци и неблагополучия. Имат способността да виждат светлина там, където цари пълен мрак. Скорпионите обаче вижда света само в тъмни краски. При тях нищо никога не е добро или хубаво. А дори и да има някакви такива отклонения в мислите и възприятията им, то те не са за дълго. Те като че ли през цялото време са в постоянно очакване Съдбата да ги захапе смъртоносно. Оптимизмът е нещо непознато за тях. Ако за Близнаците чашата е наполовина пълна, то при Скорпионите е обратното – виждат я наполовина празна.

И все пак… ако вече сте се влюбили в Скорпион:

Възможно е да намерите сили в себе си и да се постараете да разберете този човек… вероятно в даже да постигнете успех (зависи колко сте влюбен/а). Да съпреживеете всички негови драми и мъчителни мисли с цялата си душа и сърце, да се опитате да наместите ‘буболечките’ в главата му. Всъщност това е единственият начин да продължите взаимоотношенията си по-дълго време. Вечери на свещи…. романтични клубове с приглушена светлина, където обстановката предразполага към задушевно общуване… у дома на бутилка (или две) хубаво вино, на което да се радвате през нощта – това определено са неща, които ще Ви помогнат. Пригответе се да слушате много ( говори повече от Вас, което си е направо изумително! ) и искрено да цъкате с език и да съпреживявате…

Сексът – ето тук е твърде вероятно дори Вие самите с цялото си необятно въображение и завиден арсенал от изразни средства, да загубите ума и дума – буквално!

Представителите на зодия Рак не трябва да се влюбват във Водолеи! 

Защо?

Водолеят е като неразбран романтик. Той винаги е творчески настроен, жизнен и с разнообразни планове, обграден с тълпи от приятели и имащ милиони увлечения. Но Ракът жадува за стабилност, дори и понякога това да е подсъзнателно. Водолеят би се радвал да задоволи желанието на половинката си, но за съжаление не винаги е способен на това. За Водолеите думите „стабилност“ и „скука“ са почти синоними. Те са изключително свободолюбиви и не по-малко критични. Може би, трябва да размислите, Раци… и да подарите любовта си и романтичната си душа на някой, който би могъл да ги оцени по-добре?

И все пак… ако вече сте влюбени във Водолей

Безполезно е да Ви напомняме, че „има други места, където тревата е по-зелена, а цветята по-красиви“. Вие очевидно не сте от тези, които търсят лесните пътища, щом вече веднъж сте започнали този романс. Пригответе се за странни разговори, неочаквани пътешествия, изненади по никое време… И все пак всичко има и положителна страна – животът на Водолея е интересен, така че няма да скучаете. Ще имате възможност заедно да се занимавате с най-различни неща, за чието съществуване в момента дори и не подозирате. Един съвет: четете, информирайте се! Нищо не радва така Водолея, както новите постижения, и технологии.

Представителите на зодия Лъв не трябва да се влюбват в Телци! 

Защо?

Вие просто изпитвате необходимост от това хората да Ви харесват, ласкаят… поне мъничко да Ви се възхищават. Но, ако трябва да сме съвсем точни, желанието Ви е всички около Вас да са запленени от личността Ви и да Ви обсипват с комплименти – по възможност 24 часа в седмицата. За съжаление обаче Телецът е далеч от този свят на суета. От него няма да чуете и една ‘напудрена’ думичка – не заради друго, ами защото това е извън неговите разбирания. Телецът не е в състояние да прави излишни похвали. Но не само това е проблемът. Съществува и друг ‘минус’ за Вашите хармонични любовни взаимоотношения: Рогатото (с най-добри чувства) иска стабилна и дълготрайна връзка, в която ще се почувства в безопасност, а огнената Ви душа на Лъв далеч не е безопасно убежище… 🙂

И все пак… ако вече сте се влюбили в Телец!

Готови сте да се лишите до голяма степен от собственото си тщеславие? тогава съществува някакъв шанс. Така и така целият свят е във възторг от Вас… не се съмнявайте в това! Не е необходимо да дискредитирате всичките си прекрасни качества и да омаловажавате заслугите си, просто в общуването си с Телец бъдете мъъъънииичкооо по-скромни и тихи. Телецът обича приятелските компании, в които може да се отпусне и да си пообщува с открито сърце. Обича изкуството, светските мероприятия, музеите, театрите, красиво поднесената, вкусно приготвена храна – ето Ви малък жокер как да го задържите до себе си. По-често му предлагайте да отидете заедно на екскурзия или почивка, прекарвайте времето си заедно сред природата и се постарайте да спечелите доверието му. Успеете ли да пробиете бронята – Телецът е Ваш!

Представителите на зодия Дева не трябва да се влюбват в Овен!

Защо?

Представителите на зодия Овен са хиперактивни и са винаги в движение. Девите са спокойни и сдържани. Не обичат да създават много шум за нищо. И дори понякога някой да забрави за Вас, Деви, това не Ви кара да се чувствате зле, а дори напротив – отдъхвате си за миг от светските ангажименти с тази персона. Ето защо поемате риск да се уморите (при това бързо!) от бурната деятелност на Овена. Но това, което най-много Ви безпокои е неговото невнимание и неспособността му да изслушва хората докрай.

И все пак… ако вече сте се влюбили в Овен!

Ако вече сте почувствали, че той (Овенът) не Ви обръща достатъчно внимание – кажете му, не премълчавайте! Овните усвояват добре ясно поднесената информация – по възможност в прав текст и с малко думи. Просто обяснете какво не е наред и кое Ви причинява душевен дискомфорт. Кажете от какво се нуждаете и как бихте се почувствали по-добре – какво трябва да направи той. По-често влизайте в ролята на нежно и деликатно създание, по този начин ще провокирате у Овена желанието му да се погрижи за Вас, а това винаги работи при тази зодия… без значение от пола. Само запомнете едно – не прекалявайте! Иначе ще постигнете обратен ефект – Овните мразят ‘ревльовците’.

Представителите на зодия Везни не трябва да се влюбват в Риби!

Защо?

Рибите имат глава на раменете си дори на сушата и с лекота се ориентират във всякаква среда. Везните също. „На първо четене“ всичко това е добре, но подобна двойка не може да съществува дълго и безконфликтно. Освен това, между Вашата вродена нерешителност, Везни и ‘рибешката’ небрежност, има потенциален риск да прекарате времето си в безкрайни лутаници и недоразбирания. И двамата взимате решения „през глава“, но ако сте взели противоположни такива, то съгласуването им и договарянето за по-нататъшни съвместни действия ще бъде повече от трудно.

И все пак… ако вече сте влюбени в Риби

С Рибите ще Ви бъде хубаво, но само ако се научите да правите взаимни компромиси, а това ще бъде наложително доста често… А ако сте достатъчно смел/а можете дори да позволите на Рибите да вземат сами решенията (понякога…). Готови ли сте да поемете подобен риск – давайте смело напред! Това ще бъде от решаващо значение за Вашите взаимоотношения.

Представителите на зодия Скорпион не трябва да се влюбват във Везни!

Защо?

Везните са хора, които почти неусетно могат да бъдат запленени. За Скорпиона те са лесна плячка. Но нужен ли Ви е този трофей? Разумът на Скорпиона е измъчван от терзания, а Везните гледат на живота значително по-опростено. Разбира се, Вие можете да използвате удобната ‘теглилка’ като арена за изстъпление на Вашите душевни демони, но пък можете и да се смилите над тези добронамерени същества и да проявявате характера си на друго място. Като цяло пожалете Везните – няма никакъв смисъл да им ходите по нервите.

И все пак… ако вече сте влюбени във Везни

Имате шанса да бъдете с фин и деликатен компаньон, така че възползвайте се и не го изпускайте! Вместо да разглеждате под микроскоп своите и неговите малки, незначителни недостатъци, опитайте се все пак да забележите щастието, което така настоятелно чука на вратата Ви. Отворете тази врата и го допуснете, а своите демони заключете и ги накарайте да замълчат! По този начин ще дадете възможността на истинската Любов да сътвори красота в живота Ви.

Представителите на зодия Стрелец не трябва да се влюбват в Рак!

Защо?

Ракът често се опитва да се отдръпне назад, Стрелецът пък се стреми напред. Ракът е интроверт, обича да изпада в състояния на обмисляне, да се рови в емоциите, преживяванията и чувствата си. А също така и изпитва нужда да се превъплъщава в различни роли. Често се случва така, че той не е същият човек, какъвто е бил вчера… А Вие, Стрелци, имате необходимост от активен живот и енергично преследване на целите си – колкото и много да са те…

И все пак… ако вече сте влюбени в Рак

Всеки Стрелец (особено пък, ако е жена) е способен да вземе нещата в свои ръце, а Рака да улови за щипките. Вие сте активни, позитивни, без излишия от емоционални затормозявания, но и пък у Вас живее стремежът към творчески изяви. Нека той се превърне в свързващото звено, което няма да позволи да се разделите с Рачето дълги години. Със сигурност има и двойки, които могат да танцуват заедно танго, а паралелно с това и да успяват да изградят съвместен бизнес, както и да поставят основите на успеха. Така че и вие ще трябва да намерите нещото, от което и двамата получавате взаимно удоволствие и да го правите заедно. Опитайте – ще Ви хареса!

Представителите на зодия Козирог не трябва да се влюбват в Близнаци!

Защо?

Близнаците са особена порода хамелеони, изключително променливи хора, които винаги са комбинация (минимум!) от две личности в едно тяло. Те са мечтатели, а Козирозите са стъпили здраво на земята. Не би Ви харесало, ако Той/Тя гледа към други жени/мъже, а Близнаците го правят и Ще го правят, независимо от обещанията си, че ще спрат. При тях се случва почти несъзнателно… при това – най-често поради безмерното им любопитство. Вие, Козирози, сте ревниви и дори лекия флирт на партньора си приемате крайно болезнено. Нужно Ви е любимият човек да вижда само Вас, Вие да сте Единственият, докато Близнаците са склонни да поглеждат и встрани…

И все пак… ако вече сте се влюбили в Близнак

Вие го обичате заради огромното количество от положителни качества, които притежава. Той е напълно достоен за Вас, не се съмнявайте! Единственото, което се изисква от Вас е да се постараете. Просто се отнасяйте към живота с по-голяма лекота… та дори небрежност (понякога). Изключете активността на ревността си, направете така, че Близнакът да се чувства с Вас удобно и комфортно. Излизайте с него на кино, клуб, срещайте се с приятелите му и т.н. И в никакъв случай, по никакъв начин, не се опитвайте да ограничавате стремежа му към свобода и жаждата му да демонстрира своята независимост. Излишна дресировка не е нужна. Бъдете двойка в истинския смисъл на думата!

Представителите на зодия Водолей не трябва да се влюбват в Козирог!

Защо?

Козирогът е авторитарен и студен по ‘default’. Тоест всичко, което, Вие Водолеи, ненавиждате. Той е разумен и разчетлив до краен предел. Трудно му е да се възхищава на красотата, която го заобикаля. За Вас всичко е ‘прекрасно’, а за него всичко е ‘сериозно’. Вие обичате живота, такъв какъвто представлява. Вие правите всичко възможно (та дори и невъзможното), за да създавате красота и комфорт навсякъде около себе си, при това ежедневно. Козирогът обаче не оценява тези усилия. Той ги приема за даденост.

И все пак… ако вече сте се влюбили в Козирог

Невъзможно и нелепо би било да се каже, че изграждането на тези взаимоотношения ще е просто. Но Козирогът е изключително разумен и е способен да разбере много неща, а вие на свой ред пък, сте способни да ги обясните добре. Така че ще Ви се наложи често да преговаряте кой какво харесва и не харесва – често и дълго… Но затова пък Козирозите са безкрайно верни на любимия човек! Оценете това и му се наслаждавайте, тъй като Вие сте единствен/а за него/нея.

Представителите на зодия Риби не трябва да се влюбват в Лъв!

Защо?

Лъвът предразполага към доверие, благодарение на своята безгранична харизма и авторитет. Той обича да се хвали и парадира, да демонстрира, че е най-перфектното създание в света. Това не се харесва на Рибите. Вие самите се нуждаете от много внимание, от предана любов и заслужено признание. Но пък сте способни да оставате сдържани и скромни, независимо от заслугите и постиженията си. Ненавиждате егоцентризма и самохвалството, които са типични за Лъва.

И все пак… ако вече сте се влюбили в Лъв:

Не всичко е толкова зле! Той ще Ви се довери. А това е важно. Той си е самодостатъчен и не е склонен към драматизъм и депресии. А това, нека признаем, е страхотно! Нужно му е само мъничко да го похвалите, поласкаете, да му почешете гривата и той вече ще е в краката Ви, тихичко мъркайки… Възползвайте се от тези ‘трикове’, а към тях добавете и още малко увереност в собствените си качества и способности. По този начин ще накарате Лъвът да Ви се възхити, да открие у Вас сходна душа и ще се влюби във Вас с помитаща, огнена страст.