Есенна декорация и украса. Идеи направи си сам

2
854
Добави коментар
CreaCentt
CreaCentt

Есенна декорация и украса можем да си направим сами и по всяко време. На вън започва да става все по-цветно, все по-шарено. Няма как да бъде друго, след като с бавни крачки идва есента. Разбира се има и мрачни дни, затова е добра идея да помислим как да си направим нещо сами, което да радва очите ни.

Есенна декорация и украса е предизвикателство за всички, които искат да раздвижат малко домашния си интериор. Ето един прост начин да постигнете отличен резултат с помощта на един единствен елемент – шапка.

Шапката е харесвана от дизайнерите и фотографите като аксесоар, тъй като с нейната помощ се постигат атрактивни фото декори, тематични витрини, фотосесии, украси и аранжировки в детски градини, магазини и др.

Есенна декорация с шапка

Есенна декорация с помощта на шапка лесно можете да направите. Важно е да изберете стила, към който ще се придържате. Ако шапката за декорация е сламена е добре да бъде леко изтърбушена. Използвате ли някаква плетена шапка от прежда е добре да добавите земни елементи. Женствената шапка с широка периферия е удачно да съчетаете с нежна дантела или воал.

Ако целта е да подчертаете пъстротата на есента, да наложите определен цвят като излъчване, можете да заложите на естествените плодове или зеленчуци, или изкуствени, които са с топли цветове – оранжево, жълто, кафяво, охра, пастелно. Колко шарена ще направите своята есенна декорация зависи от целта, която искате да постигнете. По някога съчетаването на много продукти от различни материи може да измести основния акцент в друга, нежелана посока и да се постигне обратен ефект.

Есенна декорация

За аранжировка на витрини магазини за продажба на детски артикули, например можете да направите комбинация от символите на есента – кафяви пиленца от плат, някои изделия декупаж като пано, листо и др,. а също така охлюв от плат, плетен таралеж, гъби от плат или пиленца. Въпрос на фантазия е, сред всички тези продукти, да намерите място на една сламена или плетена шапка. Та кога по-подходящо време за шапки от есента. Времето е променливо, духа вятър и вали дъжд.

Есенна декорация

За аранжиране и декорация на студио за фото заснемане успешно можете да комбинирате стара плетена шапка с оранжева тиква от плат, дървени пънчета или къщичка. Разбира се не трябва да се пропускат и няколко броя изсъхнали листа от дървета.

Аранжировката на магазин за хранителни стоки няма да има особено различен вид, защото отново може да използвате шапка, която спокойно да напълните с ябълки или круши от плат, да добавите малко таралежче или цвете. Листенцата и мъховете също не са за пренебрегване.

Есенна декорация и украса на дома е може би една от най-лесните задачи. Достатъчно е да си намерим по-стара ваза за цветя или кана, в която да сложим по-големи разноцветни листа и клонки. Камъчетата и по-големите пръчки са добра идея ако не желаем да използваме ваза с вода, а нещо по-Рустик стил.

Ето няколко успешни идеи как да използвате шапката, букет с цветя и някои изделия от текстил, за да направите по-красива декорацията си през есента и другите сезони.

Снимки на декорация с шапка: Интернет Есенна декорация от плат: магазин за подаръци Decorra HandMade