Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Бързи и лесни упражнения за паласки

34
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Тлъстинките около талията са доста неприятна материя,за да се отървете от тях е необходимо да изчистите мазнините натрупани в областта на корема!За жалост представителите на нежния пол за по-засегнати от този проблем!
►Сбогом паласки
►Упражнения за Корем-коремни преси
►Правила за красива фигура
 
Днешните упражнения са насочени  специално към всички дами ,които по една или друга причина нямат време да посещават фитнес,а искат да стегнат отпуснатата странична част.Тези упражнения са подходящи за домашни условия и не изискват много време ,само 15 минути на ден!Разбира се тези exercises могат да се включат и към всяка друга тренировка за корем ,на активно спортуващите дами ,а и представители на мъжкия пол.

Вземете вашата постелка за йога или упражнения ,ако не разполагате с такава може да поръчате ⇒тук!

Направете няколко стречинг упражнения ,за да загреете тялото!

Пристъпете към изпълнение на :

 
ПЪРВО УПРАЖНЕНИЕ:Странични наклони ⇒Застанете в изходна позиция,изправен стоеж,разкрачени крака на ширината на раменете.Вдигнете едната ръка на горе,другата сложете на хълбока.Наведете се точно в страни ,без да измествате таза ,като водеща е изпънатата ръка.направете поне 20 пати в едната и другата страна.

ВТОРО УПРАЖНЕНИЕ:Застанете на колене и седнете на стъпалата.Сложете ръцете си зад тила повдигнете таза и започнете да усуквате от талията,като редувате на ляво и на дясно.Бройките-колкото можете повече поне 50пъти.

ТРЕТО УПРАЖНЕНИЕ:Заемете легнало положени в странична позиция. Дланите са на тила; единият лакът сочи тавана, а другият – напред; хълбокът също е точно нагоре; тялото се повдига точно настрани и нагоре , без да се усукват раменете. Ориентир е горният лакът.Повторенията са 20 на всяка страна.
⇒Всички видове коремни преси натоварващи страничните коремни мускули са подходящи за стягане на талията !
ЧЕТВЪРТО УПРАЖНЕНИЕ:От легнала позиция,свийте краката в коленете ,дланите зад тила,лактите точно в страни.повдигнете тялото и започнете да редувате усукване ляв лакът ,дясно коляно .Кръста да не се отлепва от пода-20 повторения.Упражнението може да се направи и във вариант краката да имитират движението -въртене на колело.Друг начин на изпълнение е ляв крак поставяш върху дясно коляно,първо 20 бройки ,повдигаш и усукваш ляв лакът към дясно коляно,после сменяш десен лакът към ляво коляно.
автор: Милена Граматикова
Fitness & Health lifestyle