Моторни масла Mobil Castrol Total Elf | Ойл Груп БГ

3
Добави коментар
oilgroupbg
oilgroupbg

При нас ще намерите моторни масла, греси и антифризи от водещите световни марки Mobil, Castrol, Total, Elf, Motul, Selenia, Comma на най-добрата цена, както и полезна информация за тях. Ще откриете и оригиналните OEM масла, притежаващи марките на автомобилните производители BMW и GM. Специално внимание заслужават филтрите на полската компания David Vasco. Те притежават сертификат за първоначално вграждане в автомобилната индустрия ISO TS16949  и сертификат за качество ISO 9001:2000. Предлагаме Ви добавки за бензиново и дизелово гориво на марките Castrol и Bardahl, както и добавките Power Maxx за почистване на маслена, горивна и изпускателна система на немската компания Blue Chem. Ако се нуждаете от нов акумулатор ние ще Ви предложим марката Varta – синоним на качество и дългогодишни иновативни решения  или ProCraft, които са произведени в заводите на Varta.

Заповядайте в нашия магазин в град София кв. Горубляне, където за Ваше улеснение ще сменим и заверим новия Ви акумулатор в рамките на 10-15 минути. Ще проверим нивото на маслото и антифриза и при необходимост ще долеем. Ще Ви консултираме относно специални смазочни продукти за ръчни и автоматични трансмисии, както и за хидравличната Ви система!

Постарали сме се да Ви предложим и най-добрите цени на пазара, а дали е така, Вие сами ще прецените. Сигурно си задавате въпроса „Защо да купя оттук“?

Ние сме екип от специалисти с дългогодишен опит и стаж, успешно завършили курсове и обучения в най-голямата петролна компания – ExxonMobil. Това е Вашата гаранция за коректно обслужване и правилен избор за Вашия автомобил. Да, това не е преувеличение. Ние просто работим, за да може Вие да оцените нашата работа.

Желаем Ви приятно пазаруване и успешен ден!