Extremetv.bg екстремни спортове и екипировка

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

окт 16, 2014

За пети пореден път американското независимо кино гостува на София. Фестивалът се превръща вече в неразделна част от културния живот на есенна София. “Юнайтед Арт” обединява дейността на американската Фондация за Българо-американски културен обмен и Фондация за българска култура в чужбина. Селекцията от филми е повече от интересна. Като жанрове са включени драма и документални филми.(…)

сеп 23, 2014

Red Bull организира щурото състезание със самоделни колички и в България. След гласуване бяха одобрени  за участие в 75 смели и предизвикателни проекта. Ето и правилата за участие: Количките са безмоторни, задвижват се само от гравитацията. Не се толерира появата на модифицирани автомобили и др. Позволено е да се състезават по двама в отбор – шофьор(…)

сеп 23, 2014

Участниците в тазгодишното издание на екстремното състезанието бяха поставени до ръба на своите физически възможности. То се проведе между 19 и 22.09 и стартира от центъра на град Копривщица. Включиха се 42 отбора, но финишираха само 5. Победителите Иван и Станимир от отбор “Добри хора, добра работа” финишираха за 37 часа и 13 минути. Маршрутът преминава през(…)

дек 13, 2013

За трета поредна година България ще бъде домакин на финалния кръг за сезона в Световния шампионат по мотокрос фрийстайл – Night of the Jumps. Мястото е Арена Армеец, 14.12.2013. Оргнизатори Grand Prix Bulgaria и Българска Федерация по Мотоциклетизъм. Ще станете свидетели на градндиозен спектакъл. Билетите ще варират от 30 до 80 лева.

дек 13, 2013

Прожекция на сноуборд филмите“BURTON present SNOWBOARDING“ § “Rise Up” 14 декември, събота от 19:15 ч. CENTRAL SNOW PARK – Маймунарника” в Борисовата градина ВХОД СВОБОДЕН! Започва с прожекцията на “Rise Up” българският сноуборд филм в 19,15 часа. Ще видите трикове на най-добрите ни бордисти, нови екстремни места за сноуборд в България. В 20:00 часа “Welcome(…)

дек 13, 2013

От Бороспорт увериха, че цените на лифт картите и билетите остават непроменени. Еднодневната карта за възрастни е 55 лв,  за деца – 33 лв. Нощното каране за възрастни е 22 лв. Всички цени са на сайта borovets-bg.com. От Бороспорт обещаха да намалят опашките пред лифтовете с новата система с безконтактно преминаване, както и с поставянето(…)

ное 4, 2013

Състезанието стартира за 57 -а поредна година, маншовете се проведоха вчера 03.11.2013г. на мотополигона над града. Традиционният мотокрос в Бобошеве е емблематичен за града край р. Струма. Всяка година, без изключение, наред с пивкото червено вино и уникалната природа градът става известен и с традиционния мотокрос. Както стана ясно в началото на следващата седмица президентът(…)

ное 1, 2013

На 06.11.2013 в Дом на киното предстои кино премиерата на третия български сноуборд филм “Rise up” на Never Know Productions.  Вече има няколко трейлъра на филма. Участие взимат най-талантливите български фриистайл сноубордисти. Заснет е на обиколка из екстремни и атрактивни мест в България и Европа. Сноубордистите които участват са: Mario Benio, Георги Михайлов, Христо Христов,(…)

окт 24, 2013

В тази статия ще намерите някои известни и познати кайт спотове с развити туристически комплекси, но и девствени плажове с перфектни условия за каране. Решихме да не ги степенуваме, тъй като всяко от тях има различни предимства. Barbuda, Caribbean Островът често е наричан „пустинен рай“, но там не липсва растителност. Напротив островът е обграден е(…)

окт 10, 2013

Фестивал на екстрамните спортове 2013 се проведе в Приморско 6-8 септември