Модните тенденции в маникюра на есен / зима 2013-2014

17
Добави коментар
si111
si111

Модните тенденции в маникюра на есен / зима 2013-2014 са вдъхновени от идеята, да направят маникюра,  отличителен белег на стилния имидж. В края на краищата, факт е, че красиво оформените нокти и добре поддържани ръце, говорят за стила на жената, повече и от лицето, дори. Невероятният и стилен маникюр, не само допълва вашия модерен външен вид, но ви позволява да изглежда по-млада и актуална, този сезон. Запознайте се с най-горещите тенденции в маникюра тази есен.

             

Минимализъм и естественост: Както и при останалите модни тенденции есен / зима 2013-2014, така и при маникюра, се отдава голямо значение на естествения вид, което е добре изразено, както в избора на цвят, така и при формата на ноктите.

Къси, спретнато заоблени или бадемовидни нокти идват, за да заменят квадратната форма. А когато става дума за цветове, заложете на близък до естествения цвят. Естествен цвят с лек блясък, бледо розово, мляко, бежово, бледо кафяви и други естествени цветове, са най-модните възможности този сезон. Налага се повече прецизността в маникюра, а не на фрапиращото цветово разнообразие.

  

Червено и черно: Най-универсалните цветове в лака за нокти, червено и черно, са все още максимално популярни през новия сезон, когато става дума за дните, в които искате да се чувствате зашеметяващо елегантна. Черен лак за нокти се използва, както за педикюр, така и за ноктопластика. Той се носи самостоятелно или в комбинация с червено, златно, бяло, или други контрастни цветове за смайващ дизайн на ноктите. При избора на червен лак за нокти, обърнете внимание на цвета на вените си. Ако имате синкави вени, най-подходящ е червен оттенък с лилаво. За жените с зеленикав оттенък на вените, се препоръчва да изберат червени лакове за нокти, с оранжев оттенък. Бургундски червените тонове, са препоръчителни за хората с по-тъмен цвят на кожата и почти прозрачни вени. 

  

Моля, имайте предвид, че едно от последните проучвания показва, че повечето мъже не харесват маникюр в агресивни цветове, сред които на челно място са точно черния и червения цвят.

Металик: Металик тенденцията е налице тази есен, в целия си блясък, тя се появява на обувки, чанти, бижута, аксесоари за коса и разбира се, в маникюра. За луксозен външен вид, допринасят лъскавите, златни лакове за нокти или такива с участието на златни частици и блясък. Сребро, стомана и бронз са други супер-модерни металически цветове, този сезон.

Тъмни нокти: В непосредствена близост до черните и червените нюанси, тенденцията в есента на 2013, е сложила акцент върху тъмните и наситени нюанси в лака за нокти. Класическа череша,  бордо и всички нюанси на виното, тъмно синьо, лилаво, цвят каки и др. Ако търсите нещо между тъмните и неутралните тонове, можете да се спрете на различни нюанси на сивото, тъй като сивия цвят, определено е хитът за сезона.

  

Ярки нокти: Колкото и изненадващо да звучи за тази есен, ярките и неонови тонове в лака за нокти, са отново супер популярни. Без тях, есента определено ще бъде скучна!

  

Креативен дизайн в ноктопластиката: Въпреки, че обикновените едноцветни лакове са вечна класика, модните асове, с ярко въображение и творческо мислене, обичат да експериментират с различния дизайн в маникюра.  От красиви декорации за нокти, текстури, щампи, десени и специални ефекти до нокти украсени с обемни бижута, шипове, мъниста и дантела.

  

Никога не подценявайте важността на маникюра в стила, добре поддържаните ръце и красивия маникюр са мощно оръжие, по пътя към съвършенството за всяка жена. 

По материали от: http://www.fashionisers.com/

Снимки: Stylebistro

Модните тенденции в маникюра на есен / зима 2013-2014 5.00/5 (100.00%) 1 vote