Колата и жената

1
136
Добави коментар
clashbade
clashbade

Днес коли имат много хора. Отживелица е мисленето, че кола могат да имат само мъжете, защото само те могат да се ориентират на пазара за видовете коли, техните характеристики и респективно качествени авточасти. Днес е съвсем нормално много жени да се нуждаят от колата, защото чрез нея те могат да преминават много големи пространства за кратко време, а работата им предполага да правят точно това. Жените не са по-малко добри шофьори от мъжете, а в същото време те не по-малко добре могат да се ориентират на пазара за резервни части за своата кола. Факт е, че днес специалистите във всеки голям магазин за авточасти споделят, че все повече дами се ориентират в тази област от автомобило строенето и все по-лесно подбират качествени части за коли. Това е така, защото и техните очи са много по-набити за детайлите и могат лесно да разпознаят менте авто части от истински и лицензирани авточасти Мерцедес например.

Поради интереса и необходимостта на много жени от коли, то някой специалисти и психолози споделят какви са колите за различните типове жени.
Така например ако сте дама с нюх към природата, то вие се нуждаете от Японска голяма кола. Тя ще ви даде шанс да достигнете до най-трудно достъпните неща. В същото време ще имате багажник за да поберете всичко от себе си.

Ако сте от дамите, които обичат да се радват на живота, да се забавляват с приятелките си и да ходят на пазар, то вие се нуждаете от малка кола. За вас е добре тя да бъде с автоматична скоростна кутия. Тя е практична, а самата кола също, Освен това автоматичната скоростна кутия може да ви предпази от много тревоги и проблеми на пътя. Това ще ви спести много пари и от резервни части за колата ви.

Независимо каква кола ще изберете и какъв тип жена сте, то е жизнено важно да не спирате да се грижите за нея и да опровергавате мъжете, че дамите не са добри шофьори.

Post Views:
38