Първи кадри на Лейди Гага за Versace! » Моден свят

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

След като бе обявено, че Лейди Гага ще бъде новото лице на Versace, всички зачакаха нетърпеливо резултатите. Имайки предвид скандалния имидж на звездата, фотосесията за пролетната модна колекция можеше да бъда изключително авангардна и провокативна…

Вече се появиха първите снимки, от които обаче струи елегантност и романтика, а певицата е нежна и женствена. Виждаме световноизвестната изпълнителка в чувствена светлина. Тя позира с дизайнерските творения на бранда с много деликатен макиаж и стилна прическа – права руса коса.

Певицата, която е известна със смелия си избор на визия както на сцената, така и извън нея, застана пред обектива на фотографското дуо Mert & Marcus. Лейди Гага позира в интериорна среда, грациозно поседнала върху изискано канапе.

Поп звездата е облечена в някои от най-шикозните модели на италианската модна къща. Интересен факт е, че в рекламната кампания Гага прилича удивително на самата Донатела Версаче в младите й години.

„Лейди Гага е като член на моето семейство и въплъщение на ДНК-то на Версаче„,  сподели Донатела за решението Гага да представи колекцията. Известен факт е, че двете популярни дами са приятелки, а самата певица често залага на тоалети от колекциите на Версаче.

редактор: Делица Цонева