Есенен листопад у дома » eMODNO у дома

15
Добави коментар
svetla58
svetla58

Преди да сте започнали с празничната украса и подготовката за Коледа и Нова година, внесете още малко колорит и свежо настроение у дома. Въпреки че, пъстроцветните есенни килими започват малко по-малко да се превръщат в снежни преспи, вие може да си откъснете от последните жълто-червени листа, останали по дърветата и да внесете неповторима атмосфера в жилището си.

Много интересни интериорни решения се постигат със сухите цветни листа. Може да изработите венец за вратата си, да декорирате по интересен начин масата си с аранжировка или листа поставени във всяка чиния като акцент.

С есенни листа може да напълните прозрачни фенери, вази или друг съд. Страхотно решение е да поставите в рамка за снимки листа с красива форма и интересен цвят. Това е изключително лесен, но ефектен трик. Разпръснете шишарки или още сухи листа пред рамката, за още по-артистичен завършек.

Ако не ви е възможно да се снабдите с истински листа, може да си направите текстилни от филц. От тях лесно се правят подложки за масата, както и декорации по възглавници, пердеда и друг текстил у дома.

С малко средства и много въображение, винаги може да внесете творчество и красота у дома!

Автор: Делица Цонева