Джони Деп се завръща като Едуард Ножиците

1
Добави коментар

Суматоха
  Шоу

Джони Деп се завръща като Едуард Ножиците

PlovdivWeek на 13/07/2012, 11:13

Снимка: geeksofdoom.com

Джони Деп като Едуард Ножиците

Холивудската звезда Джони Деп ще се завърне към една от своите най-популярни и обичани роли – тази на Едуард Ножиците на едноименния филм на Тим Бъртън от 1990 година. Това обаче няма да се случи в римейк или продължение на лентата, а в комедийния анимационен сериал Family Guy („Семейният пич“), пише Ентъртеймънт уийкли.

Джони Деп ще бъде гост на един от епизодите в новия сезон на поредицата. Продуцентът Марк Хентеман казва, че за актьорът, който в момента превзема кината с лентата „Тъмни сенки“, е бил сериозно затруднен отново да влезе в ролята и най-вече да възстанови гласа на персонажа си. Деп обаче е намерил правилния подход в момента, в който видял част от „Едуард Ножиците“. Наред с музикалните си изяви и други особености, актьорът е известен и с това, че никога не гледа своите филми.

Пилотният епизод от новия сезон на Family Guy, единадесети в историята на сериала, се очаква на 30 септември в ефира на телевизия Фокс. През годините като специални гости са участвали още Робърт Дауни-младши, Дрю Баримор, писателят Гор Видал, Джийн Симънс от KISS, Уил Фaрeл и други популярни лица, отбелязва Дневник.