Пламен Медаров работи от 13-годишен / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

3
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Въпреки че мнението на мнозина за Пламен Медаров е, че той е разглезено юпи, в новия брой на списание Story бизнесменът разкрива, че от малък работи.

„Бащата ми е авиотехник на пътнически самолети, а майка ми е учителка, с две висши образования, английска и руска филология. Татко е работил навсякъде по света, но първо в българските авиокомпании „Балкан“ и „Джес еър“, разказва за юношеството си Пламен.

„Когато настъпиха годините на прехода в България, беше съкратен от работа и стана таксиметров шофьор. Не изкарваше много. Учителската заплата на майка ми също не беше голяма, затова направиха сергия на пазара. Продаваше основно тя, а аз й помагах през лятото. Продавах ябълки, бях на 13-14 години тогава“ – разказва Пламен.

Работата не тежала на момчето. Напротив, било му приятно, че помага и също носи нещо вкъщи. Оттам дошъл хъсът му за продажби и свикнал да е постоянно зает. „Харесваше ми самата идея за правене на бизнес. Още тогава разбрах, че искам да се занимавам с нещо повече от това просто да работя за някого – обяснява той. – Да бъда свободен да върша сам нещо, аз да го развивам, да откривам.“

Какво разказа още за родителите си, за бизнес начинанията си и за семейството си със съпругата му Фани, можете да разберете в новия брой на списание Story.