Погребална агенция, траурна агенция

2
Добави коментар
svetiluka
svetiluka

Погребална агенция, траурна агенция

Погребална агенция /Траурна агенция/, Траурен дом „Свети Лука“, град София организира погребение и кремация, транспорт в страната и чужбина – със специализирани автомобили, издаване на смъртен акт, репатрация на чужденци, оформя всички документи. Погребалната агенция ще Ви осигури траурни аксесоари, венци с лента със съболезнования, цветя за погребение, кремация, помен, кръст, траурна жалейка; изработва некролози, керамични снимки, паметници, реставрации и поддръжка на гробове. В случай, че не разполагате със стар семеен гроб за погребение Ви се осигурява безплатен нов гроб. Погребение или кремация на ниски цени в траурен дом „Свети Лука“. Организиране на погребение, кремация в България и чужбина. Траурна агенция, погребална агенция – София – ниски цени.

СОФИЯ, БУЛ. „ХРИСТО БОТЕВ“, 125

ДЕНОНОЩНО: Погребална агенция /Траурна агенция/

ТЕЛ: 02/ 931 15 55; ТЕЛ: 02/ 831 53 84; GSM: 0898 470 380

Нашата погребална агенция /траурна агенция/ Ви осигурява всички необходими траурни / погребални атрибути за погребение, кремация и помен. Погребалната агенция извършва траурни услуги / погребални услуги; строителни и каменоделски услуги – реставрация и поддръжка на гроб. Траурен дом „Свети Лука“ – Погребална агенция Ви предлага: ковчези за погребение и кремация – обикновени и луксозни, урни за кремация, паметници, надгробни букви и цифри, драперии, некролози – цветни и чернобели, портретни снимки, керамични снимки и надгробни /паметни/ плочи, венци и цветя, фенер, кръст, траурна, погребална жалейка, траурни ленти, траурен шал, траур за врата, кетъринг, жито, погача, сервиз, свещи, реставрация и поддръжка на гроб. Траурна агенция, погребална агенция Св. Лука, София – цялостна организация на погребение, кремация, помен.

КУТИЯ ЗА ПИСМА ЗА ПОЧИНАЛИ РОДНИНИ, БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ – в погребалната агенция

ТРАУРЕН ДОМ „СВЕТИ ЛУКА“ – СОФИЯ

Клиентите получават безплатна консултация и пълна информация в Траурен дом „Свети Лука“ и на нашите телефони денонощно за погребение, кремация, панихида. Ние ще бъдем до Вас в най-трудните моменти. Професионално погребално обслужване – траурни услуги, погребални услуги. Качество, коректност и професионализъм.

Погребални агенции в София – „Свети Лука“ – цялостна организация на погребения, кремации, помени.

Погребална агенция / Траурна агенция „Свети Лука“, град София ще бъде до Вас в най-трудните моменти и ще Ви помогне със съвет при погребение, кремация, помен. Професионални погребални услуги / траурни услуги. Всяка погребална агенция определя цените спрямо избора на необходимите погребални атрибути. Нашата погребална агенция работи с най-ниски цени на предлаганите погребални услуги.

Паметници – гранит и мрамор, мраморни и гранитни вази – Траурна, погребална агенция
Избор по каталог или по желание на клиента в Траурен дом „Св. Лука“, София – изработка, монтаж и поддръжка на паметници, гравиране на букви и знаци, рисувани образи върху гранит. Реставрация и поддръжка на гроб – вази, керамични снимки, фенери, надгробни букви и цифри, надгробни /паметни/ плочи от погребалната агенция.

Венци и цветя за погребение и кремация, панихида – Траурна, погребална агенция
Венци, цветя за аранжиране, траурни букети, пиафлори за погребение, кремация, помен. Избор на венци по каталог или по желание на клиента в Траурен дом „Свети Лука“, София. Венци с лента със съболезнования от естествени или изкуствени цветя. Слънчогледи, рози, карамфили, гербери, калии, …

Кетъринг – Траурна, погребална агенция
Кетъринг – погребение, кремация, панихида. Избор по каталог или по желание на клиента в Траурен дом „Свети Лука“, София.
Жито, погача (пита), сладки, соленки, лозови или зелеви сърми, безалкохолно, бонбони и други.

Ритуали след погребението.

Ритуалите в голяма степен помагат на нас, оставащите да преодолеем емоциите, да приемем и да се приспособим към някаква нова ситуация – в случая, че някой го няма.

Всички дати се броят от датата на смъртта. И 40-сет и третини и деветини. Понякога погребението е направо на третините.

До 40 дни се пали всеки ден свещ в дома на починалия. Тази свещ е от ритуала на погребението. До 40-ия ден трябва да изгори напълно.

До 40 дни на некролог не се слага снимка. На 40 дни се раздава по нещо на поканените за „Бог да прости“ – погача, жито, по една чиния със сладки, соленки, храна, сок, кърпа и нещо дребно, евентуално чорапи. Но във всеки регион на България традициите са различни. На 3, 9 и 40 дни се раздава храна.

Ако имате някакви въпроси – допитайте се до погребална агенция или свещенник.
Единственото, което трябва да се спази е до 40 дни – равнение на гроба.
Хубаво е в дома на покойника да се направи водосвет. Много е важно да се „равни“ гроба и да се отслужи молитва от отец и панахида с преливане с вино и раздаване на погача и жито.

Ползвайте погребални услуги от доверени погребални агенции /траурни агенции/.

„СВЕТИ ЛУКА“, София – ДЕНОНОЩНО: ТЕЛ: 02/ 931 15 55; ТЕЛ: 02/ 831 53 84; GSM: 0898 470 380

ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ ПОГРЕБАЛНИ УСЛУГИ КОВЧЕЗИ УРНИ НЕКРОЛОЗИ ПОГРЕБЕНИЕ КОНТАКТИ