За кого ще гласуват известните в категорията “Личен стил” на Fashion Days? » Кой кой е?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Финалът на гласуването в конкурса „Жена на годината” наближава и все по-често се питаме кои ще са отличените дами тази година. Особени ни е интересна новата категория в конкурса, в която награда ще бъде дадена за пръв път – тази за най-добър личен стил на Fashion Days. Шест популярни лица с изявено отношение към модата, красивото и естетиката, споделиха кой е техният фаворит за най-стилна българка. Ето и техните мнения:

Олга Модева, модел

За мен най-логичната победителка в категорията на Fashion Days „Личен стил” е Катя Пенева-Попова. Несъмнено тя е дама с подчертан и ярко изразен стил, което си личи от модния й блог, един от най-успешните проекти в последната година.

Нева Балникова, дизайнер на бижута

Бих гласувала за Деница Атанасова-Гергова – френски неподправен шик с умерена доза екстравагантност, която се намества точно на мястото си, подчертавайки личността.

Хубен Хубенов, стилист

Трудно ми е да посоча фаворит, личния стил е крайно субективно понятие, а и най-топлите ми приятелски чувства към 80% от дамите в категорията не улеснява нещата. Въпреки това, мисля, че бих посочил Антония Йорданова, заради „собствената“ и много конкретна посока в която взима стиловите решения, и която можем да проследим години назад, да наблюдаваме развитието й и експеримента върху нея.

Проф. Любомир Стойков, журналист и университетски преподавател

В конкуренция са няколко дами с удивителен личен стил на обличане и поведение. Тежка ще бъде задачата пред журито да открои своя фаворит. За мен всяка от тях има своята естетическа и културна тежест – било с ултимативния лукс, било с концептуалното излъчване или пък със стила „фантазе“ и „фру-фру“. Всяка от тях може да бъде претендент за авторитетната награда. Освен всичко друго, две от номинираните за елегантност жени вече са награждавани като БГ модни икони в конкурса, организиран от Академията за мода – Деница Гергова и Мария Илиева. Но да отдадем дължимото на тази изискана петорка…Тя заслужава!

Любо Киров, поп-изпълнител

Сигуно няма да учудя никой, като обявя за мой фаворит Мария Илиева. Елегантната й външност винаги е подкрепена с харизма и излъчване на класен артист. Да имаш личен стил означава първо да си личност. Мария е вдъхновение за приятели, колеги и фенове, а това я превръща в още по-елегантна жена със съдържание и вътрешни качества, които не всеки притежава.

Момчил Христов, фотограф

От прекрасния букет от дами, които сте номинирали тази година, за личен стил бих избрал да гласувам за Мария Силвестър. Причината за този избор е личността на Мария, която вае личния й стил. Обичам свободата на непретенциозното, самоиронично откровение, което не позира и не търси 100% одобрение. Виждал съм различните лица на Мария – професионалното (като модел), чисто човешкото, виждал съм я да работи с деца, телевизионното й присъствие, водеща на сцена… Наслагването на тези лица изгражда завършения образ на личност с вдъхновяващ, предразполагащ и неангажиращ стил, който като красив почерк е радост за сетивата. Пожелавам късмет на всички дами в надпреварата!

Христо Мутафчиев, актьор

Моят фаворит в тазгодишните награди Жена на годината в категорията на Fashion Days „Личен стил” е Мария Силвестър. Тя е нетрадиционна, смела и забавна и това личи във всичко, което прави, включително и в избора й на дрехи. Мария може да изгражда необичайни комбинации от цветове и стилове и това да й отива. Тя може да експериментира с външния си вид, като го прави по неподражаем и класен начин. Много ми допада и това, че тя е цветна, че има око за детайла и че стилът й винаги носи приятни изненади. Всички се раждаме луди, но само някои оставаме такива до края! Да живеят лудите! Успех, Мария!