Ще се леят награди от Pepsi – всеки ден смартфон Samsung Trend Lite S7390 и всяка седмица таблет Samsung Galaxy Note 10.1

1
Добави коментар
pgp

Участващата търговска марка и опаковки Pepsi 2 литра, Pepsi 2.25 литра и Pepsi 2.5 литра в промоционална опаковка (“Промоционални опаковки”). Всички участващи Промоционални опаковки ще бъдат идентифицирани с промоционални етикети, върху които ще бъде изобразено рекламното послание „145 награди всеки ден” и кратка версия на Официалните правила.

За да участвате и да имате шанса да спечелите на някоя от наградите, трябва да направите следното:

Открийте уникалния код под капачката на която и да е от промоционалните опаковки

Регистрирайте кода на www.pepsi.bg, като посочите и своя и-мейл адрес и мобилен телефон.

При успешна регистрация на код в Сайта, участникът получава имейл с потвърждение за успешна регистрация на код до 15 минути от регистрацията в Сайта. Всички участници, регистрирани с мобилен номер в мобилната мрежа на Мобилтел участват в томболите за безплатни минути и в томболите за смартфон и таблет. Всички участници с регистриран номер в друга мобилна мрежа, участват само в томболите за смартфон и таблет.

С регистрация на 1 (един) уникален код на www.pepsi.bg участникът може да спечели 30 (тридесет) безплатни минути време за разговори в обществената мобилна наземна мрежа на Мобилтел (“Мрежата”), ако номерът, с който е регистриран, е от мобилната мрежа на Мобилтел. Кодът, с който е спечелена награда безплатни минути, не участва в разпределението на останалите награди безплатни минути или устройства (смартфони и таблети).

Регистрирането на 3 (три) уникални кода (от един и същ e-mail адрес) до 23:59:59 в деня преди тегленето дава право за участие в ежедневното теглене на награда – смартфон Samsung Trend Lite S7390. Кодовете, с които е спечелен някой от смартфоните не участват в следващи тегления за останалите награди безплатни минути или устройства (смартфони и таблети).

Регистрирането на 5 (пет) уникални кода (от един и същ e-mail адрес)до 23:59:59 в деня преди тегленето дава право за участие в седмичното теглене на един таблет Samsung Galaxy Note 10.1. Кодовете, с които е спечелен таблет Samsung Galaxy Note 10.1 не участват в следващи тегления на награди.

За да увеличи шанса си да спечели, всеки участник може да регистрира на Сайта повече уникални кодове – всеки нови 3 (три) уникални кода (регистрирани от един и същ e-mail адрес) дават право на още едно участие за спечелване на смартфон Samsung Trend Lite S7390, освен ако участникът вече е печелил смартфон Samsung Trend Lite S7390 в рамките на Промоцията. Всеки нови 5 (пет) уникални кода (регистрирани от един и същ e-mail адрес) дават право на още едно участие за спечелване на таблет Samsung Galaxy Note 10.1, освен ако участникът вече е печелил таблет Samsung Galaxy Note 10.1 в рамките на Промоцията .

Всеки уникален код може да бъде регистриран само веднъж. Повторното или многократното регистриране на един и същ уникален код не води до повторно участие в Промоцията.

В Промоцията могат да бъдат спечелени следните малки награди:

5 040 бр. награди – 30 минути в мрежата на Мобилтел (общо 151 200 минути).

Всеки ден в периода на Промоцията, на всеки кръгъл час от 9,00 до 21,00 часа вкл. се теглят 12 участника, които печелят по 30 (тридесет) безплатни минути.

В Промоцията ще бъдат разпределени следните големи награди:

Дневни награди: 35 (тридесет и пет) бр. смартфони Samsung Trend Lite S7390 (всеки ден по един смартфон)

Седмични награди: 5 (пет) бр. таблет Samsung Galaxy Note 10.1 (всяка седмица по 1 бр таблет, с изключение на първата седмица от началото на Промоцията).

Краен срок за участие: 12 Януари 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.