Новата колекция H&M Sport

0
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

 Kолекция H&M Sport
Новата колекция H&M Sport – разширена концепция с акцент върху кройката, функционалността и представянето на спортните облекла H&M с гордост съобщава за напредъка и развитието на своята концепция H&M Sport, очаквана през януари 2014 г.Новата колекция H&M Sport ще предложи по-голям избор и нови модели за повече видове спорт в отговор на все по-активния начин на живот на жените, мъжете и децата. H&M Sport е разработена със съдействието на професионални спортисти от световна класа, част от шведския олимпийски отбор. Основен акцент на колекцията е представянето на спортните облекла в комбинация с неподправен усет към модата. Освен че ще има напълно ново лого и визия, H&M Sport ще бъде разположена и на специални места в избрани магазини. Разширяването на концепцията е доказателство за дългосрочния ангажимент на H&M както към спортните колекции, така и към света на спорта.

„Новата колекция H&M Sport е изключително вълнуваща, най-вече заради експертните съвети на атлетите от шведския олимпийски отбор. Спортът и добрата физическа форма заемат все по-важно място в нашия живот, а новата колекция H&M Sport ще ви помогне да изглеждате и да се чувствате чудесно“,споделя главният дизайнер на H&M Ан-Софи Йохансон.

„Когато участваме в състезания, е изключително важно с какво точно сме облечени. За нас бе фантастично преживяване да помогнем със съвети при създаването на тази нова, разширена колекция H&M Sport. Основната ни цел бе да проверим кройката, функционалността, представянето и удобството на дрехите за спорт. Моделите от новата колекция H&M Sport ще помогнат на всеки да постигне максимални спортни резултати“,казва шведската плувкиня и олимпийска медалистка Терезе Алсхамар.

  ЖЕНИ:

Дамската колекция H&M Sport предлага модели за най-различни дисциплини.

Тя включва облекла за бягане при всякакви метеорологични условия – ветроустойчиво и водоустойчиво яке, както и всичко друго, необходимо за бягане; спортни, бързосъхнещи облекла за тренировки; свободни и удобни облекла за дейности като йога, които са насочени към ума и тялото; защитни поларени якета и непромокаеми долнища за тези, които обичат да прекарват време на открито.

Функционалността и удобството са от съществено значение за дизайна на облеклата, като например различните видове поддръжка, предлагани от трите вида спортни сутиени.

Цветовете варират от черно, бяло и сиво до ярко розово.

 
 
  МЪЖЕ:

Основните облекла за бягане в мъжката колекция H&M Sport включват якета за бягане в контрастни цветове или с принтове, както и тениски.

Също така се предлагат спортни екипи като тениски за тренировки, блузи и панталони за загрявка и блузи с качулки без ръкави.

За спортовете на открито се предлагат термоизолиращи якета и допълнителни якета за вътрешна подплата, както и ключовото за колекцията напълно водоустойчиво мембранно яке.

Тенисистите могат да изберат задължителната за този спорт блуза с поло яка и шорти за тенис.

 
 
 
 
ДЕЦА:

Детската колекция H&M Sport съдържа модели за момчета и момичета от всички възрастови групи, които са подходящи както за игра, така и за спорт.

Предлагат се футболни екипи и анцузи, спортни екипи и облекла за тенис, както и бански костюми. Има и специален екип за танци, както и пълна гама облекла за спортуване на открито, подходящи за всякакви метеорологични условия.

Етикети: H&M