Ани Цолова е ”Жена на годината”

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Церемонията “Жена на годината“ за осма поредна година събра на едно място жените, които не спират да ни вдъхновяват с постиженията си.

По традиция събитието започна с приветствие на патрона на конкурса, кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова. Тя въведе гостите в мисията на тазгодишната „Жена на годината“ –  „На училище през XXI век – игра на традиции, модерност и въображение!”.

ТВ водещата Ани Цолова спечели статуетката в категория „ТВ публицистика“. За 2013-та, според списанието, сред останалите най-заслужили дами са: топ моделът Кремена Оташлийска в категория „Мода (Лица)“, която тази година постигна зашеметяващи успехи на световната модна сцена. Две актриси печелят приза в „артистичните“ категории „Сцена (Актриси) и „Тв актриси“ – съответно Силвия Лулчева за невероятните й постижения на театралната сцена и Теодора Духовникова. За „Личен стил“ статуетката грабна певицата Мария Илиева. В категория „Тв Шоу“ бе отличена Марта Вачкова, а в „Култура“ – Гери Турийска

GRAZIA връчи и три специални награди – награда за инициативност на Евелина Павлова, специална награда за смелост на Ина Кънчева и специална награда за принос към решаване на демографския проблем в България на Д-р Стаменов.

Водещи на церемонията бяха Драго Симеонов и Гери Турийска, които се погрижиха за доброто настроение в залата, подкрепено от изпълненията на Печенката и Веско Ешкенази, група Хипнотик, Ралица Ралинова, Тони и Светльо Къслев.

Вижте снимки от събитието >>