Джейми Фокс спаси мъж от горяща кола | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ГЕРОЙ
Джейми Фокс спаси мъж от горяща кола
Автомобилът се преобърнал точно пред дома на холивудската звезда и той без колебание се притекъл на помощ

20 Януари 2016 13:23
0

принтирай

|

текст

 

Холивудската звезда Джейми Фокс се оказа истински герой, спасявайки живота на мъж от горящата му кола на пътя – съобщана New York Daily News.

Актьорът, който спечели „Оскар“ снощи около 20.30 ч. чул силен трясък пред дома си в  Хидън Вали, северозападно от Лос Анжелис и като излязъл навън видял преобърната горяща кола. Без никакво колебание се спуснал да помага на шофьора, който бил заклещен вътре в купето. Спупил предното стъкло и го извадил, отнасяйки го на безопасно разстояние.

След това Джейми позвънил на спешния телефон  911 и малко след това пристигнали пожарникарите и полицията. 

Шофьорът Брет Кайл на 32 години се намирал в Toyota Tacoma и пътувал към дома си, когато внезапно попаднал в дупка, натиснал внезапно спирачките и се завъртял, след което се преобърнал и се запалил.
 

В доклада на полицията не е записано, че спасителят се казва Джейми Фокс, само се казва, че е имало двама свидетели на инцидента и на спасяването на шофьора.

Кайл бил откаран спешно в местната болница, а по-късно бил арестуван, защото се оказало, че е карал след употреба на алкохол.

По-късно Джейми Фокс публикува в Instagram снимка, на която се вижда как бащата на спасения шофьор го поздравява за геройската постъпка и му благодари.

 

 

Под снимката Джейми написа:

„Срещнах се с бащата на младия мъж, който спасих снощи. Това е най-важното – че беше спасен живота на един син, баща и съпруг. Бог прегръща всички нас“.

„Няма герои…само щастливи бащи“ -казва Джейми.

Слуховете в последно време свързват Джейми Фокс в романтична връзка с бившата съпруга на Том Круз Кейти Холмс, но засега папараците още не ас си засекли заедно.