Rocks’n’Roses: Уникален шик в новия календар на Визаж » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Календарът на модна агенция Visages за 2014-та ни пренася в свят, доминиран от силни, категорични и божествено красиви жени. Името на календара Rocks’n’Roses води към контрастa между груби скални масиви и изящни модели, мащабни фонове и фини детайли.

В шест запомнящи се превъплъщения влизат едни от най-известните модели на агенцията – Станимира Колева, Ирена Милянкова, Гергана Малкоданска, Мая Мирчева, Фани Хараламбиева и Олга Модева.

Пред обектива на фотографа Диляна Флорентин те разкриват романтичност и сила, трепетно очакване и есенна носталгия. Стайлингът на календара е дело на модния редактор на сп. ELLE Антония Йорданова и грабва с блясък, детайлност и подчертана женственост.

Гримът на моделите е поверен на Марина Младенова за Deborah Milano, а прическите – на Георги Петков и Николай Тонев от салон The Snakes с продуктите на Schwarzkopf Professional.

Календарът е заснет за три дни на различни локации – в каменна кариера, сред скални морски брегове край Калиакра и на плажа на курорта Русалка. Продукцията е плод на сътрудничеството между Visages и Z&M, представители на Hitachi за България. Именно гигантска машина с тегло над 22 тона на японския строителен лидер партнира на моделите в част от кадрите.

Календарът Rocks’n’Roses ще бъде презентиран на рок парти в клуб Маскара. Вижте още кадри от снимачния процес: