Настаняване и грижа за възрастни и болни хора – Агенция за социални услуги Елпида, Хоспис Пловдив

15
484
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Нашият Дом Елпида работи и като хоспис за настаняване и гледане на болни хора. Приемаме възрастни и болни лица в слединсултни състояния, хора със хронични заболявания, пациенти след тежки оперативни интервенции, онкоболни. Осигуряваме квалифицирана грижа и рехабилитационни услуги в комфортна обстановка. Връзката между персонала и настанените превръща нашият хоспис Елпида в специално място за Вас и Вашите близки. Доброто отношение и цялостно удовлетворяване на нуждите на пациента е наша основна цел. Ние се грижим за улесняване на процеса от смяна на средата и превръщане на дома в място, където пациентите да се чувстват комфортно и удобно.

В дом за настаняване на стари болни хора и Хоспис – Елпида, извършваме оценка и контрол на санитаро-хигиенните нужди на домуващия, прилагане на подходящи медикаментозни терапии и периодичен контрол на здравето с гарантирано присъствие на обслужващия лекар и лекар специалист, Адекватна Асистенция на домуващите (индивидуална помощ, лична хигиена, дневно и нощно наблюдение), Рехабилитационни терапии от двигателен тип и статични гимнастики, според медицинските предписания, както и разнообразни социализиращи дейности (колективни сбирки, активна комуникация между домуващите, персонала, социален асистент, социален работник.

Ако търсите дом за настаняване на възрастен или болен човек – Ние сме затова! Позвънете или изпратете e-mail и ние ще намерим начин как да Ви бъдем полезни! тел.: 032 26 63 57 и 0894 69 09 92