Калина Паскалева: Не съм к*рва

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

„Не съм к*рва, ти какво разбираш под това понятие. Не съм била Гонзовица“.

Това каза пред Сашо Диков еротичният модел Калина Паскалева, която написа книга „Дневниците на една *****“, с която предизвика скандал в светските среди.

„Футболистът Марио Балотели не ме впечатли. Запознахме се в един клуб. Аз се напих, после не си спомням какво стана, ама след това започна да ме залива със смс-и“, каза красавицата, цитирана от pik.bg

„За съжаление не съм девствена. Идвам от град Пловдив, никога не съм се явявала на какъвто и да е конкурс. Завършила съм журналистика, сега следвам политология – второ висше“, представи се гостенката в студиото.

„Написах тази книга, за да покажа на много хора какво може да им се случи с дъщерите, като дойдат в голям град да търсят успехи. За радост, на твоята дъщеря, Сашо, това не може да се случи“, поясни хубавицата.

„Някой ден мога да напиша автобиографична книга, имало е много интересни мъже, с които съм била“. Така отговори писателката на въпроса дали е била любовница на Жоро Илиев.

„Не съм лягала с никого, за да получа работа. Не ми се е случвало никога. Спрях да излизам по заведенията защото вече е много пошло. И тогава имаше секс и алкохол, ама сега всичко е много скучно“, разясни Паскалева.

„Предлагали са ми 5 000 евро за една нощ. Не съм се замислила за колко бих се продала. Не се правя на девствена. Много неща съм правила и не се срамувам от това“, изцепи се младата дама.