Направи си сам: нестандартни коледни топки » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Коледният дух ни е завладял, така силно, че нямаме търпение да ви предадем малко от този позитивен заряд. Размишлявахме върху това, колко масови продукти за украса има на пазара и как коледните дръвчета във всеки дом, „неочаквано“ си приличат.

Затова решихме да потърсим е из интернет пространството интересни идеи на коледни топки. Попаднахме на няколко страхотни ръчни творения, които лесно и бързо може да създате сами.

За целта е необходимо да се снабдите с обикновени прозрачни топки, които с помощта на различни материали ще преобразите до неузнаваемост. Практически в тях може да поставите всичко – насипни материали, естествени клонки или ароматни растения.  Изключително интересен ефект е да ги напълните с пясък, брокатени частици, синтетични камъчета и кристали или дори соли за баня.

Природните материали винаги придават неустоимо, магическо излъчване. Клонки от благоуханен розмарин ще придадат романтичен и приказен вид на украсата ви!

А, какво ще кажете за топки пълни с канап или изрезки от хартия? Нестандартно, екологично и модерно! Освен че може да напълните с нетипично съдържание своите празнични топки за украса, друг вариант е да ги облепите с някакви интересни орнаменти, синтетични перли, мъниста, копчета и други.

Ето един елегантен, но по-трудоемък начин, за да си направите сами шикозна празнична украса:

Редактор: Делица Цонева