Слушалките Beats by Dr. Dre вече и на българския пазар » shop Гид

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Висококачествените продукти на марката Beats by Dr. Dre вече официално се продават на българския пазар. Beats Electronics е основана през 2006 г. oт легендарния изпълнител и продуцент Dr. Dre и Jimmy Iovine – председател на Interscope Geffen A&M Records. Мисията на компанията е да осигури изключително музикално преживяване чрез своите продукти. Потребителите могат да усетят емоцията и да чуят музиката по начина, по който изпълнителите са я създали в студиото. Продуктите на Beats означават много повече от поредния чифт слушалки – те са синоним за всеотдайност и уважение към изкуството, науката и силата на звука. Тяхната ревюлюционна технология е съчетана с изискана изработка и модерен профил.

Beats by Dr. Dre излиза на пазара през 2008 г. и пуска своите първи high definition слушалки Beats Studio, които в момента могат да се намерят в 9 цвята. Днес, най-известните слушалки в света са напълно преработени и Beats Studio са по-леки, по-секси, по-силни и по-удобни, с прецизен звук, функцията Adaptive Noise Canceling, 20-часова презареждаща се батерия и RemoteTalk ™.

Следващата стъпка на Beats by Dr. Dre е да обяви два нови продукта на CES Tour – първите си слушалки тип тапи – Beats Tour, както и целите слушалки Beats Solo HD, които днес се предлагат в 9 цветови варианта и веднъж избрали своя цвят потребителите стават част от „Beats армията”.

Продуктите на Beats by Dr. Dre са толкова популярни и заради всички известни изпълнители, спортисти и диджеи, много от които са участвали и в създаването на моделите. HeartBeats, например, са по модел на Lady Gaga, което означава, че в слушалките се смесват мода и поп музика.

Също така, LeBron James и Beats by Dr. Dre в екип създават PowerBeats – истински пробив при слушалките за лесна мобилност и уникална сила на звука. David Guetta също участва в дизайна и създаването на Beats Mixr – световноизвестният диджей предизвика Beats by Dr. Dre да създадат перфектните слушалки от най-висок клас. Една година и няколко хиляди прототипа по-късно Beats представи едни от най-леките, мощни и издържливи слушалки досега.

Най-скъпият модел се нарича Beats Pro, които са предназначени за звукови инженери, музиканти и тези, които вземат звука наистина сериозно. Това са слушалки, които изтълнителите като Will.i.am използват в студиото, тъй като те са създадени, за да доставят същата емоция и качество на звука, което артистът първоначално е желал. Изработени са от стомана и алуминий, което ги прави външният им вид впечатляващ и по-солиден от на всички останали.

Едни от най-новите модели са слушалките Beats Executive, които са създадени за хората, които са в непрекъснато движение, независимо дали на 10 000 метра във въздуха или просто в такси през града. Те са леки, много удобни за носене и се сгъват за лесно прибиране.

Освен слушалки, Beats by Dr. Dre има Wireless и Bluetooth високоговорител, който се нарича Beats Pill, а един от видовете е създаден в специална серия за Nicki Minaj.

Други високоговорители са Beatbox portable и Beatbox. Въпреки своите компактни размери Beatbox Portable доставя кристални високи тонове и дълбок, пулсиращ бас във всяка стая, в която се намира. Освен това е безжичен, така че потребителите няма да се притесняват за кабелите. Необходим е единствено лаптоп или всяко друго устройство с Bluetooth за връзка до 10 метра. Beatbox Portable поддържа SBC, APT-X и ACC Bluetooth, което означава, че звукът винаги ще е с много по-високо качество от това на останалите Bluetooth устройства.

Високоговорителят Beatbox е идеален за големи зали, които имат нужда от силно озвучаване. В една компакна кутия са побрани силата на мощния бас и ясните тонове. През 2012 Beats Electronics държи 51% от пазара на висококачествени слушалки, който се оценява на 1 милиард долара. Днес Beats Electronics осигурява премиум звуково изживяване за потребителя и това е причината пазарния дял на Beats by Dr. Dre и Beats армията да растат всеки ден. В България оригиналните продукти на Beats могат да се намерят в магазините на VIVACOM, iStyle, Dice, Technomarket и Technopolis.