Още стилни идеи за коледен интериор » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Продължаваме да ви зареждаме с прекрасни идеи за коледна декорация на дома. Сигурни сме, че вече сте започнали с украсата, която придава празнично настроение, топлина и усещане за уют, но някои нови интериорни решения, никога не са излишни.

Традиционната коледна декорация е наситена с много червени акценти, символ на здраве и благополучие. Ботуши по камината, коледни играчки, възглавници и топли одеяла с тематични бродерии и щампи са чудесен начин да внесете весела нотка в интериора.

Ако търсите по-елегантно звучене, може да се спрете на неутрална гама с металически акценти за по-бляскава и тържествена атмосфера. В скандинавските страни обикновено декорират дома по този начин, като при тях стилистиката и цветовата гама са много по-изчистени и семпли.

Изключително модерна тенденция сред интериорните стилисти напоследък е изграждането на нестандартни коледни дръвчета. Може да наподобите силует на елха, закачайки малки играчки, поставени на пирони, съобразени с формата й. Металните констрикции също за абсолютен хит, като и те могат да бъдат допълнително украсени.

Не забравяйте да „разпръснете“ коледно настроение и пред вратата. Подходящ венец ще посрещне гостите ви подобаващо, а защо не и украса със звънци и камбани на входната врата.

Разгледайте всички наши предложения и се вдъхновете, за да бъдат празниците ви незабравими!

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Направи си сам: нестандартни коледни топки

Коледна украса с металически блясък