Шок! Киро Скалата тренира от 10-годишен / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Запаленият по бодибилдинга екссъквартирант Кирил Вълчев-Скалата, разкри пред bliasak.bg, че като дете искал да изглежда като любимия си анимационен герой и от 4 клас започнал да спортува активно, за да натрупа мускули и килограми.

„Всичко е въпрос на мотивация. Аз от малък, от социализма, се занимавахме с четене на книги, което ни беше повод за фукня. В книгите, които четях обаче имаха все герои, които бяха рицари, индианци, каубои, пирати – все яки и велики хора. И аз си казвах: „И аз искам да бъда такъв герой“ и някъде в 4 клас започнах да получавам оттук-оттам комикси с Рахан – дългокос, як, красив, и се чудех как и аз ще стана такъв. Оказа се, че за да станеш такъв трябва да полагаш усилия, не става от Космоса“, категоричен бе Киро.

Той допълни още, че баща му е бил този, който го е въвел в света на фитнеса.

„Баща ми направи първата програма в 4 клас и до 6 клас бях чудовище – можех да бия целия клас наведнъж, а в 8 клас биех цялото училище. Не бях огромен, бях тъмен, плътен, бърз, агресивен и мускулест. Така в 8-9 клас ми излезе прякорът Скалата, защото им приказвах на всички, че ще станат яки като скали, те ми викаха Скалине, Скала… и така! После излезе този от кеча Скалата!“, обясни за bliasak.bg Киро.