Най-модерните ботуши за зима 2013-14 – Edna.bg

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Всеки чифт нови ботуши е емоционален стимулант през зимата. Независимо колко е пълен шкафа ви за обувки, винаги ще се намери още едно местенце. Тази зима тенденциите са благосклонни – някои от моделите от последните години са все така актуални.

Въпреки че обожавам животните, признавам, че предпочитам да нося ботуши от естествена кожа. Тазгодишната ми покупка са ефектни черни кожени ботуши с двойни ципове встрани, а миналата година се сдобих с прекрасни черни ботуши от изкуствен косъм и яркочервени лачени, които се оказват модерни и през зима 2013-14.

Ето я перфектната осморка за сезона:

* Чизми
* В ярки цветове
* Ездачески
* С капси и катарами
* На висок ток
* От кожа с косъм
*С равна подметка
* Класически черни

Чизми

Високите ботуши над коляното или така наречените „чизми“, дефилират на модния подиум за пореден есенно-зимен сезон. За да ги покажете в най-добрата им светлина, ще ви трябват чифт дълги крака и готини къси рокли, поли и панталонки. На висок ток или с равна подметка, изборът е изцяло ваш.

Chanel, Guess от Humanic, Jimmy Choo, Versace, Zara

В ярки цветове

Последните няколко години напълно опровергаха модния мит, че през зимата се носят предимно тъмни цветове. Неонът нажежи модната атмосфера и оцвети мрачната есенно-зимна картинка. Сега оранжевите ботуши са супер хит.

Catwalk от Deichmann, Dolce&Gabbana;, Jean Paul Gaultier, Givenchy

Ездачески

Ботушите за езда преминаха границите на спорта и хобито, за да се превърнат в топ моден аксесоар за сезона. Удобни и спортно-елегантни, ездаческите ботуши нямат конкуренция по показател „мултифункционалност“.

Walter Bauer от Humanic, Graceland от Deichmann, Zara

С капси и катарами

Капсите украсиха повечето аксесоари за новия моден сезон, не пропуснаха и ботушите. Класическите модели с катарами също се радват на предни позиции. Придават гръндж акцент и правят ежедневни дори изисканите ботуши.

Versace, Graceland от Deichmann, Manolo Blahnik

На висок ток

Ботушите на висок ток са изискани и секси, дори да не са особено подходящи за зимни условия. Но ако държите на своята елегантност, вероятно имате тренинг със стабилната походка на високи токчета. Саможертвата си заслужава, особено за специален повод.

Alexander McQueen, Manolo Blahnik, Jean Paul Gaultier, Alisha от Humanic

От кожа с косъм

Ботушите от кожа с косъм са хит за пореден моден сезон, но сега претърпяват нова еволюция. Късокосместите модели доминират. Ярките цветове, особено оранжево, са най-актуални.

Jean Paul Gaultier, Graceland от Deichmann, Jimmy Choo, Roberto Cavalli

С равна подметка

Удобните ботуши с равна подметка са най-предпочитани всяка зима, а когато са топ тренд, удоволствието е още по-голямо. Класически кожени модели или екстравагантни гумени варианти, няма значение, важното е да се чувствате комфортно.

Pat Calvin от Humanic, Roberto Cavalli, Graceland от Deichmann

Класически черни

Финалът е верен на традициите. Присъствието на чифт класически черни ботуши е задължително, всеки следващ е модна инвестиция. Отиват на всичко. Модерни са винаги. Заложете на естествена кожа и качествена изработка и ще ви служат вярно много години.

Boss от Humanic, Dior, Graceland от Deichmann, Zara