Рок парти с топ красавици на Визаж разтърси София » Събития

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

С вдъхновение Rocks&Roses, куп специални гости и топ красавици на модна агенция ”Визаж” представи в известен столичен клуб своя календар за 2014 година.

Ексклузивните кадри с едни от най-култовите модели на агенцията Станимира Колева, Ирена Милянкова, Гергана Малкоданска, Мая Мирчета, Фани Хараламбиева и Олга Модева са дело на фотографа Диляна Флорентин и съвместната й работа с модния редактор на сп. ELLE Антония Йорданова.

Именно красавиците от календара се озоваха и в центъра на самото парти по представянето му, а компания им правеха Мартин Мартинов, Мистър България Свят 2009 и Стефан Милетиев, Мистър България Свят 2012.

Жени Калканджиева открито се забавлява цяла вечер под звуците на любими легендарни рок парчета и този път не пропусна да грабне микрофона и да се качи на сцената заедно с Румънеца. Рок звученето на партито бе поверено на най-новите попълнения на Вирджиния Рекърдс, победителите от X Factor Мартин и Пламен.

Сред най-впечатляващите жени се забелязваха Блага Митева, Виктория Джумпарова, Мис България Юлия Юревич, Ива Екимова, Гери Дончева, Ивана Скендерова и дизайнерката София Борисова.

Екипът на eMODNO.com също присъства на партито, като медиен партньор на събитието!