Специално коледно интервю със Скарлет Йохансон – Edna.bg

0
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Скарлет Йохансон е една от най-обичаните, популярни и търсени американски актриси. Родена е в Ню Йорк, участвала е в редица известни и мащабни холивудски продукции.

Муза е на режисьора Уди Алън и се е снимала в няколко негови проекта. Скарлет бе омъжена за колегата си Раян Рейнолдс, с който се разведе през 2011 година.

Преди няколко месеца холивудската звезда разкри, че се е сгодила за приятеля си – френския журналист Ромейн Дюриак.

В специалното коледно интервю за Edna.bg, предоставено от Dolce & Gabbana, 29-годишната Скарлет разкрива своите коледни тайни, мечти и емоции. Тя говори за любимите си празнични преживявания, подаръци и начинът, по който обича да прекарва зимната си почивка.

Здравей, Скарлет, имаш ли специален любим аромат, който ще подариш на твоя годеник за коледните празници?
С. Й: Здравейте. Наистина е трудно да избереш парфюм, особено когато той не е предназначен за твоя собствен вкус. Аз лично предпочитам мъжките ухания, които носят онази уникалност и спецефичност в себе си и носят усещане за мъжественост. Допада ми, когато господинът ухае на The One for Men („Единственият“) на лейбъла Dolce & Gabbana.

Oбичаш ли да избираш, купуваш и опаковаш коледни подаръци?
С. Й: Всъщност, повече обичам да ги получавам!

Харесваш ли големите коледни партита и празненства? Как се подготвяш за тях?
С. Й: Харесва ми, когато съм гост на подобно тържество. Когато аз съм домакинята, всичко което правя, е да чистя и не ми остава време да се забавлявам. Обикновено подарявам на домакина бутилка хубаво шампанско и клонче имел за повече коледен дух.

Кой козметичен аксесоар носиш задължително в дамската си чанта на коледно парти?
С. Й: Задължително червило. По възможност, в страстно червен нюанс. Перфектен е за коледна визия.

Коя е любимата ти част от коледната почивка?
С. Й: Разбира се, че събирането със семейството. Аз съм човек, който често пътува заради професионалните си ангажименти и за мен няма нищо по-хубаво от това да видя близките си щастливи, на една трапеза, събрани на едно място заедно.

А къде предпочиташ да прекарваш почивните дни около празниците?
С. Й: Може би в Ню Йорк. Коледната атмосфера там е наистина неповторима!

С кого предпочиташ да прекарваш Коледа – семейството или приятелите?
С. Й: Колкото по-голяма ставам, толкова повече търся домашния уют, спокойствието. Това се получава, защото професионалният ми живот е много напрегнат. В повечето случаи съм със семейството си, но е имало години, когато съм била с близките ми приятели.

Какво мислиш за коледна ваканция на някое екзотично местенце с море, пясък и слънце?
С. Й: Предпочитам бяла зимна снежна ваканция!

Какви коледни спомени пазиш от детството си?
С. Й: Ароматът на оризов пудинг винаги ми напомня на Коледа. Моят баща все още обича да прави традиционен датски пудинг с черешова глазура, който е невероятно вкусен и разтапящ сетивата.

А какво обичаш да правиш през свободното си време на празниците?
С. Й: Съвсем обикновени и простички неща, които не мога да си позволя да правя обичайно. Гледам стари филми, чета книги и приготвям нещо в кухнята.

Имаш ли любим коледен филм?
С. Й: Вярвате или не – обожавам “Сам вкъщи”, особено втората част.

Какви са изискванията ти, когато избираш перфектния подарък за приятел или любим човек?
С. Й: По принцип винаги им взимам неща, които съм убедена, че много биха желали, но никога не биха си купили.

Кой е най-ценният коледен подарък, който си получавала и с какво той е толкова специален?
С. Й: За Edna Коледа брат ми ми подари специална членска карта за нашия любим ресторант от детството. Това беше възможност да прекарваме повече време заедно и да си припомняме забавни случки от детските си години. Дори най-накрая успяхме да опитаме коктейла „Дайкири“, който правят там, защото като малки нямахме тази възможност.

Златното е типично празничен коледен нюанс. С какво асоциираш златното като цвят, като благороден метал?
С. Й: Разбира се, че ще ми е трудно да не го свържа с великолепното златно шишенце на аромата The One for her (“Единствената”) на Dolce & Gabbana. Той е обаятелен, но същевременно на достъпна цена. Мисля, че е ежедневен лукс за всяка жена.

Коледа е времето за празненства. В какво се изразява предпразничната ти подготовка, за да се чувстваш добре по време на почивката?
С. Й: Честно казано, побърквам се във фитнес залата. Само така не се чувствам виновна за всичко, което се случва по време на коледните партита.