Дядо Коледа пристига в Grand Mall с нов автомобил

1
Добави коментар
YavorIvanov
YavorIvanov

Приказни герои ще изпълнят коридорите на най-големия търговски център за радост на децата, а добрият старец ще ги чака под най-красивото коледно дърво във Варна

 

Коледните светлини, ефектните декорации и топлият аромат на канела вече напомнят на многобройните посетители за приближаващите празници в Grand Mall. Емоционалният старт на зимното веселие е на 1 декември от 18 часа, когато най-талантливите варненски деца ще заредят всички с настроението на българския фолклор. Техните песни и танци ще сложат началото на голямото коледно търсене на подаръци в пълния с живот търговски център край морето.

 

В ролите на приказни герои – джуджета, живи цветя, принцеси и принцове ще влязат обичаните актьори от Държавния куклен театър във Варна. Те са избрали най-пищните си костюми, за да се включат в коледния празник за радост на малките и пораснали деца.

 

Кулминация на тържеството ще бъде идването на Дядо Коледа. Добрият старец държи на комфорта и модерния превоз. Той пристига този път с чисто нов автомобил Volkswagen Up! – перфектната градска кола. Снежнобялото возило ще стане притежание на най-големия късметлия, който е участвал в томболата, започнала в дните на изложението Grand Auto.

Специален коледен кът ще бъде отворен за децата. В него малчуганите ще могат да напишат своето писмо до добрия старец и да изредят желанията си за подаръци. Всъщност от екипа на Дяло Коледа уверяват, че пускането на писма-желания в специалната коледна кутия е разрешено и за по-големите. А сбъдването на мечтаните подаръци ще бъде загатнато от десетките празнични витрини в търговския център.

 

По традиция Дядо Коледа ще очаква малки и големи всеки ден от 1 до 31 декември. Професионални фотографи от Fudji Film Pro Photo Centre ще правят снимки за спомен с приказния старец на радващи родителите празнични цени. Те ще могат да избират коледна снимка върху хартия с размер 9 х 13 см за 2 лв, 10 х 15 см за 2,50 лв.,  13 х 18 см за 3 лв, 15 х 21 см за 4 лв  и 20 х 30 см за 5 лв.

 

На 3 декември арт-работилницa на Детски клуб „Приятели” отваря врати в Grand Mall. Тя ще работи всеки делничен ден от 12 до 20 часа и всяка събота и неделя от 10 до 20 часа. В нея джуджетата на Дядо Коледа ще дават ценни съвети как да изработите сами своята коледна изненада – картичка, сувенирче, аксесоар, еко бижу или украса за вкъщи.

 

Така в най-празничните зимни дни всеки, влязъв в Grand Mall, ще получи радостен импулс да потърси и открие своя подарък-мечта.