Какво да подаря? | Идеи за подаръци

1
Добави коментар
Parsh
Parsh

Лакомства

Не знам дали сте забелязвали, но повечето момичета са луди по шоколада. Използвайте тази им слабост, за да им изберете подходящ подарък. Имайте предвид, че не всяко лакомство е подходящо. Номерът няма да мине с евтини вафлички или кутия. Нужно е нещо по-специално, нужно е да ги поглезите. Една луксозна и красива кутия с бонбони от висококачествен шоколад е добър избор. Ако ще ѝ подарите само лакомства е добре кутията да бъде доста голяма! Имате ли възможност е добре да добавите и букет цветя или бутилка хубаво вино. Ако искате да сте по-оригинални, то може да ѝ подарите букет от бунбони.

Бижута

Винаги добър избор за подарък на момиче. Обеци, гривни, колиета – всичко става. Само внимавайте с пръстените, освен ако не сте обмислили нещата много добре. Няма да сбъркате с благородните метали, но ако наистина искате да покажете, че се постарали да ѝ изберете добър подарък – то може да и купите ръчно изработени бижута с камъни спрямо зодията или характера ѝ.

Фотоколаж

Персонализиран подарък също винаги е добра идея. Ако момичето, на което правите подарък, ви е гадже, то изберете най-сладките ви снимки и ги подредете в забавен и сантиментален фотоколаж. Друг вариант е да съберете снимки на най-добрите ѝ приятели, за да си оправя настроението, когато е тъжна. Ако сте добри на фотошоп, се опитайте да направите нещо забавно, като например да я изобразите как язди еднорог към звездите или да добавите вметки към някоя шега, която само вашата компания схваща! Също така може да идете в някое фото студио и да си поръчате пъзел от ваша снимка. Някои фотота и рекламни агенции предлагат и персонализирани тениски, чаши и други артикули, така че имате много възможности!

Масаж/СПА/Почивка

Всяка жена обича да отделя време за себе си. Поглезете я с отпускаща спа процедура или масаж или ѝ подарете романтичен уикенд в някой уютен хотел (за двойки). Тя ще оцени факта, че искате да се чувства добре. Можете да следите за добри оферти в сайтове като Kolektiva и да ѝ изберете подходящото място.